foto

Jean-Philippe Puymartin

  • nar. 19.1.1957 (60 let)
    Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Esa z pralesa
2016 Ils sont partout
2015 Lupiči
Šachový turnaj
2014 Aféra Clearstream
Případ SK1
2013 Gibraltar
Jako malí kluci
2011 Les As de la jungle - Opération banquise (TV film)
Vzpoura
2010 Je vous ai compris: De Gaulle 1958-1962 (TV film)
Les Châtaigniers du Désert (TV film)
Přepadení
2009 Slepý, ale jen trochu (TV film)
2008 De sang et d'encre (TV film)
Sans arme, ni haine, ni violence
2007 Symbol smrti
2005 Ma meilleure amie (TV film)
Ó, jak jsi krásný
2004 Dans la tête du tueur (TV film)
Návštěva starší sestry
2003 Train de 16h19, Le (TV film)
2001 Médée (TV film)
Vzorný pár (TV film)
1996 Řidič a fantom
1993 Chambre froide (TV film)
1991 Aujourd'hui peut-ętre...
1990 Feu sur le candidat
1985 Tři muži a nemluvně
1983 Krásné čtvrti (TV film)
1982 Deburau (TV film)
Emmenez-moi au théâtre: Le voyage de Monsieur Perrichon (TV film)
Nuit du général Boulanger, La (TV film)
1981 Guerre de Troie n'aura pas lieu, La (TV film)
1980 Můj strýček z Ameriky

TV seriály

2013 Vaugand (TV seriál)
2011 Les As de la Jungle En Direct (TV seriál)
2009 Profil zločinu (TV seriál)
Le fils prodigue (S01E03)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1986 Vallée des peupliers, La (TV seriál)
1985 Colette (TV seriál)
1984 Rue Carnot (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)
Pause-café (TV seriál)
1979 Caméra une première (TV seriál)
Dames de la côte, Les (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace