foto

John Dickson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 A Mermaid for Christmas (TV film)
2011 Burn Notice: The Fall of Sam Axe (TV film)
2010 Nenápadná slečna
Quantum Apokalypsa (TV film)
2009 Stem Cell
2007 Gryfon (TV film)
Wraiths of Roanoke (TV film)
Zúčtování v zóně 51
2006 Mamut (TV film)
Černá díra (TV film)
2005 Larva (TV film)
Pterodaktyl
Žraločí muž (TV film)
2004 Legenda o Lilith (TV film)
Příšera (TV film)
1998 Paperlily
1997 Bláznivý polda
1992 Senzační svět

TV seriály

2011 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Fail Safe (S05E18)
Acceptable Loss (S05E17)
Depth Perception (S05E16)
další epizody (18)
2010 Polda a polda (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Last Stand (S04E18)
Out of the Fire (S04E17)
Dead or Alive (S04E16)
další epizody (25)
2009 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dlouhá cesta zpátky (S03E09)
Barryho problém (S03E08)
Výstřely do tmy (S03E07)
další epizody (16)
2008 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dobrý voják (S02E09)
Dvakrát objednaná vražda (S02E08)
Rozbouřené moře (S02E07)
další epizody (9)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Nedořešené otázky (S01E12)
Mrtvá schránka (S01E11)
Falešná identita (S01E10)
další epizody (12)
1999 Mike O'Malley Show, The (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2020 A Flash of Green
2001 Galaxy Far, Far Away, A

Herecká filmografie

Filmy

2005 Larva (TV film)

TV seriály

1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky