Reklama

Reklama

Skupina talentovaných astrologů se dostane do závodu s časem o záchranu Země, když zjistí, že se na naši modrou planetu nečekaně obrací kometa. Pokud hrdinové nenajdou během několika dnů řešení, pozemský život může přestat existovat. (Tealc_EU)

Recenze (43)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Televizní katastrofický film pod hlavičkou Nu Image a někdo od toho očekává pecku? Tak to je potom s prominutím debil! Jasně že jde o laciné céčko s otřesnými digitálními efekty, hromadou neoriginálních nápadů (ovšem otřesně provedených), kupou stupidních dialogů. Herecké výkony ale až tak tragické nebyli – ani pěkné herečky, prdlá postava nejchytřejší ženy Trish to sice nezachránily, ale zase se člověk alespoň zasmál. Jinak to samozřejmě byla nízkorozpočtová katastrofa, jakých existuje dnes již celá řada. To házení s autem bylo úsměvné ostatně jako drtivá většina tohoto filmu… ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Zánik Země je jedno z témat které se omílá stále dokola. Jsem už toho přesycen a dám si od tohoto tématu asi trochu oddych. Hlavně po tomto EXTRAKOUSKU. Někdo tu napsal - "Na světě jsou tisíce vědátorů a svět má zachránit nějaká šáhlá bloncka?" To bylo přesné... V době nejmodernějšchí počítačů, které vypočítají na roky dopředu co bude (kam co dopadne), najednou svět závislý na "těchto šílencích" a jednom "postiženým géniovy", který bydlí zrovna za městem a který to vše dokázal v hlavě spočítat? Snesu cokoliv, ale tohle bylo moc... - 21. 9. 2010 - 0% ()

Reklama

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Desný film, ktorý stavia na deja vú. Toto bolo niečo až neuveriteľne amatérske, plné klišé, skoro v každej scéne nejaké. Naviac bolo vo veľkej časti scén, najmä skoro v každom obraze z vnútorného prostredia vidieť jasne americkú vlajku v rôznych podobách. Do toho zapliesť vládu a prezidenta ako nerozmýšľajúcich, Rusko a Čínu ako amatérov, akože najlepších vedcov zavolali len dvoch a to deti, no skrátka toto bol jeden veľký des a navyše ako bonus ten postihnutý záchranca planéty, ľudia ak chcete radu, tento film si nepúšťajte. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

To si takhle jednou letí kometka, když náhle nedaleko Marsu změní svůj kurs, a s rudou planetou se srazí. Největší vědecké kapacity zkoumají, co za náhlou změnu kurzu stojí - a odhalí šokující zjištění. K zemi se blíží jakási černá díra, které zásadně ovlivňuje gravitaci ve svém okolí - a obrovskou rychlostí se blíží k zemi. Naštěstí zde je bratr Rain mana, který dokáže počítat rychleji než stroje v NASA, takže je Země zase jednou zachráněna ... Začnu nejdříve tím, co je na filmu dobré - má naprosto nejhezčí cover, který jsem kdy viděl. Bohužel tvorbou tohoto obrázku se vyčerpala jakákoliv invence všech zúčastněných, takže podle toho film taky tak vypadá. U televizního filmu jsem ochoten leccos překousnout, ale čeho je moc, toho je příliš - punkerka jako největší odborník na teoretickou fyziku, mentálně postižený se snadno dostane do velínu NASA, srdceryvná scéna zaláskované mládeže a podobně. Chtěl jsem dát odpad, ale opravdu ten obrázek se opravdu povedl... ()

WoWoW odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nevím proč jsem na to koukal, možná je to můj projev masochyzmu. Je to další ubohost z řad amerických televizních katastrofických filmů. Všechno, co film dělá filmem, je tu nechutné, odpudivé a nedokonalé (směšně jednoduché dialogy, kamera, hercké výkony, zápletka a v neposlední řadě zvláštní efekty z prehistorických dob). Prostě a jednoduše je to film k blití. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama