foto

Carlos Rivas

  • nar. 16.2.1925
    El Paso, Texas, USA
  • zem. 16.6.2003 (78 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 The Colonel's Last Flight
1998 Eshgh bedoone marz
1993 Mi Vida Loca
1992 Natankovat, najíst se a vyspat
1989 Young Rebels
1978 Tarjeta verde
1975 Muž z bronzu
1971 Gatling Gun, The
1970 Phantom Gunslinger, The
1969 Hang Your Hat On the Wind
Maršál
Neporažení
Topaz
1968 The Chinese Room
They Saved Hitler's Brain (TV film)
1966 Duelo de pistoleros
Tarzan and the Valley of Gold
1964 El club del clan
1963 Matar o morir
The Madmen of Mandoras
Una cara para escapar
1962 La máscara roja
1961 Mi guitarra y mi caballo
1960 Co se nepromíjí
Dalton That Got Away, The
El crack
Pepe
¡Viva la soldadera!
¡Yo sabia demasiado!
1959 Pueblo en armas
Sonáty
The Miracle
1958 Livets vår
Machete
¿Adónde van nuestros hijos?
1957 Kožená punčocha
La Ciudad de los niños
Panama Sal
The Big Boodle
The Black Scorpion
1956 Komančové
Král a já
The Beast of Hollow Mountain
1955 A Life in the Balance
Amor en cuatro tiempos
De carne somos
Fury in Paradise
Vida tiene tres días, La

TV seriály

1998 Laura y Zoe (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Zorro mstitel (TV seriál)
1980 Tarzan/Lone Ranger Adventure Hour, The (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 Sea Hunt (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace