foto

Callie Hernandez

  • nar. 24.5.1988 (32 let)
    Jacksonville, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 One of These Days
2018 Záhada Silver Lake
2017 Alien: Covenant - Prologue: Last Supper
Donekonečna
Song to Song
Vetřelec: Covenant
2016 Blair Witch: 20 let poté
La La Land
2015 Members Only (TV film)
2014 Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil
2013 Machete zabíjí

TV seriály

2019 Soundtrack (TV seriál)
Skladba 10: Finále (E10)
Skladba 9: Margot a Annette (E09)
Skladba 8: Gigi a Jean (E08)
další epizody (8)
Too Old to Die Young (TV seriál)
Volume 4: The Tower (E04)
Volume 2: The Lovers (E02)
Volume 1: The Devil (E01)
2017 Exprezident Graves (TV seriál)
Spark Meet Gasoline (S02E10)
Not All Who Wander Are Lost (S02E09)
They Die Happier (S02E08)
další epizody (10)
2016 Exprezident Graves (TV seriál)
Not Giants But Windmills (S01E10)
Through a Glass Gravely (S01E09)
TV Is the Shepard (S01E08)
další epizody (10)
2014 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Blood Runs Thick (S01E02)
Pilot (S01E01)