foto

Sonny Baskin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Crazy Girls Undercover (TV film)
Zapomenutá minulost (TV film)
2005 Svět ve válce
Záhada Bermudského trojúhelníku (TV film)
2003 Deník Ellen Rimbauerové (TV film)
2002 Sniper 2 (TV film)
Vdovy (TV film)
1999 Bouře století (TV film)
Chameleon II (TV film)
Dotyk naděje (TV film)
1998 Jak umlčet Mary (TV film)
1997 Teror
1996 Big Squeeze, The
Program likvidace (TV film)
Zvrácená touha (TV film)
1995 Boží armáda
Není cesty zpět
Úder pěstí
1993 American Yakuza
1989 Šibeniční lhůta
1987 Přes palubu

TV seriály

2014 Knihovníci (TV seriál)
2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The White Rabbit Job (S05E12)
The Low Low Price Job (S05E11)
The Gimme a K Street Job (S05E05)
další epizody (6)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Office Job (S04E12)
The Queen's Gambit Job (S04E10)
The Grave Danger Job (S04E07)
další epizody (5)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The San Lorenzo Job (S03E16)
The Big Bang Job (S03E15)
The Ho Ho Ho Job (S03E14)
další epizody (8)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Lost Heir Job (S02E09)
The Two Live Crew Job (S02E07)
The Fairy Godparents Job (S02E04)
další epizody (6)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Bank Shot Job (S01E05)
The Miracle Job (S01E04)
The Two-Horse Job (S01E03)
další epizody (4)
2006 Pokoj č. 10 (TV seriál)
The Eye and the Prime Object (E03)
The Key and the Clock (E01)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
2002 Dům v růžích (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace