foto

Joel Kirby

  • nar. 1964
    Sacramento, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hannah Arendt
2011 Faust
2010 Muž ve stínu
2008 Babylon A.D.
2006 Poslední mise
2005 Tři sestry po německu (TV film)
Útěk z Colditzu (TV film)
2004 Das Kommando (TV film)
Eurotrip
Za mořem
Září 2001: Smrt přišla z Hamburku (TV film)
2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
Liga výjimečných
2002 Souboj o vše (TV film)
2000 Erkan & Stefan
Harrisonovy květy
1999 Johanka z Arku
1994 Tatort - Geschlossene Akten (TV film)

TV seriály

2013 Bez hranic (TV seriál)
The Terminator (S01E03)
2012 Pohřešovaný (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace