foto

Andrew Levitas

  • nar. 4.9.1977 (40 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Bad Actress
Umění zapadnout
2010 Božská extáze
2009 Box
2005 Salon krásy
2004 HellBent
2000 Opravdu děsná plážová party
1997 Svatba naruby

TV seriály

2009 Vincentův svět (TV seriál)
Mezi přáteli (S06E02)
2004 North Shore (TV seriál)
1999 Chůva k pohledání (TV seriál)
Maggie's Wedding (S06E19)
1998 Chůva k pohledání (TV seriál)
I'm Pregnant (S06E06)
Maggie's Boyfriend (S06E05)
1996 Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Ukolébavka

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Ukolébavka

Producentská filmografie

Filmy

2019 Regular Boy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace