foto

Nicholle Tom

  • nar. 23.3.1978 (40 let)
    Hinsdale, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nicholle Tom se narodila v Hinsdale, Illinois 23. března 1978. Má dva sourozence, dvojče Davida Toma a sestru Heather Tom, která je o 2 a půl roku starší. Má ráda plavání, nakupování a jízdu na kole.

Kariéru odstartovala v Chicagu se svým bratrem, když jim bylo 8 let. Brzy se ale rodina musela odstěhovat do Seattlu. Všichni tři sourozenci začínali hrát v reklamách. V roce 1992 v její kariéře nastal zlom a začala hrát ve filmech i seriálech.

Mezi její nejslavnější filmy patří BEETHOVEN (1992), BEETHOVEN 2 (1993), kde si zahrála Ryce a seriál CHŮVA K POHLEDÁNÍ (1993), kde ztvárnila postavu Margaret 'Maggie' Sheffieldové. Proslavila se také ve filmech ZÁVOD O ZLATO (2000) a DENÍK PRINCEZNY (2001).

Kamca_

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rent-an-Elf (TV film)
2017 Do I Say I Do? (TV film)
F*&% the Prom
2016 Saturn Returns
2015 Nevyřešená vražda (TV film)
2014 3's a Couple
Private Number
2013 Fatal Performance (TV film)
2012 Hang Loose
2010 Záhadná minulost
2009 Zlo přichází (TV film)
2008 Mateřské pouto (TV film)
2006 Až do dna
2005 In Memory of My Father
2004 Nelehký život (TV film)
2001 Deník princezny
Robbie's Brother
2000 Panika
Rave
Urban Chaos Theory
Závod o zlato (TV film)
1999 Období zkoušek
1997 Tátou proti své vůli (TV film)
1996 Co jsi to za matku?
For My Daughter's Honor (TV film)
1995 Nanny Christmas Special: Oy to the World, The (TV film)
1994 Čas proměn
1993 Beethoven 2
Krevní pouto: Smrt v rodině (TV film)
1992 Beethoven

TV seriály

2017 Hollywood Darlings (TV seriál)
2015 Gotham (TV seriál)
Everyone Has a Cobblepot (S01E18)
Stalker (TV seriál)
My Hero (E14)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Běžná úchylka (S01E03)
Závody v dobývání (S01E02)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Vražedná sledovanost (S02E20)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Poškozený (S03E14)
Odložené případy (TV seriál)
Duch mého dítěte (S05E18)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Mrtvá schránka (S01E11)
2006 The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
1999 Chůva k pohledání (TV seriál)
The Finale: Part 2 (S06E22)
The Finale: Part 1 (S06E21)
The Baby Shower (S06E20)
další epizody (12)
1998 Chůva k pohledání (TV seriál)
The Hanukkah Story (S06E10)
Oh, Say, Can You Ski? (S06E09)
Making Whoopi (S06E08)
další epizody (22)
1997 Chůva k pohledání (TV seriál)
From Flushing with Love (S05E10)
Educating Fran (S05E09)
Fair Weather Fran (S05E08)
další epizody (25)
1996 Chůva k pohledání (TV seriál)
Hurricane Fran (S04E11)
The Car Show (S04E10)
Tattoo (S04E09)
další epizody (24)
1995 Chůva k pohledání (TV seriál)
Oy to the World [animated] (S03E14)
An Offer She Can't Refuse (S03E13)
The Kibbutz (S03E12)
další epizody (26)
1994 Beethoven (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
I've Got a Secret (S02E14)
The Strike (S02E13)
Take Back Your Mink (S02E12)
další epizody (27)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)
Personal Business (S01E09)
Christmas Episode (S01E08)
Imaginary Friend (S01E07)
další epizody (9)
1987 Jim Henson Presents Mother Goose Stories (TV seriál)

Dokumentární

2004 Nanny Reunion: A Nosh to Remember, The (TV film)

TV pořady

2013 The 40th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1995 The 22nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace