foto

Susie DeSanto

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2012 Neobyčejný život Timothyho Greena
The Tin Star (TV film)
2011 Máslo
2009 Mother and Child
Umění lhát
2008 Ženy v balíku
2006 Hollis & Rae (TV film)
Mrtvá dívka
2004 Malá černá skříňka
Přes noc třicítkou
Vánoce naruby
2002 Bílý oleandr
Z nuly hrdinou
2001 Jmenuji se Sam
2000 Pod povrchem
Slečna Drsňák
1999 Pomsta
Ztraceni v moři
1998 Přístav naděje
1996 Báječný den
1995 Dívčí klub
Stuart Saves His Family
1994 Pistolnice
1993 Nebezpečná žena
Plavba (TV film)
Twenty Bucks
1992 In the Line of Duty: Siege at Marion (TV film)
Ruby
1991 Nebezpečná hra
Ocelové bludiště
1990 Kniha lásky
1989 Third Degree Burn (TV film)
1988 Jack Rozparovač se vrací
Johnny, buď hodný
Slíbený zázrak (TV film)
1987 Bordeláři
Uncle Tom's Cabin (TV film)
1986 Bláznivá Air Force
Goldy 2: The Saga of the Golden Bear
1983 Joysticks

TV seriály

2018 Dirty John (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
One Shoe (E06)
další epizody (8)
Nashville (TV seriál)
Sometimes You Just Can't Win (S06E08)
Can't Help but Wonder Where I'm Bound (S06E07)
Beneath Still Waters (S06E06)
další epizody (7)
2012 Nashville (TV seriál)
Someday You'll Call My Name (S01E03)
I Can't Help It (If I'm Still in Love with You) (S01E02)
Pilot (S01E01)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
2008 Oaks, The (TV seriál)
2006 Emily's Reasons Why Not (TV seriál)
1996 Champs (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace