Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně stupidní prostředí! Dobře, beru. Má-li to být satira, alespoň tohle něco naznačuje. Ono to však nebude satirou ani parodií. Suverénně se to tváří jako extra zábavná podívaná, u které se nejspíš máme potrhat smíchy. To se tedy nechystá. Ale na druhou stranu je to tak přímočaré, pitomé a nevkusné, že se snad nebudeme až tak nudit. A aby to bylo až tak úchylné, aby to mohlo někoho naštvat: na to můžeme zapomenout. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových lepších 50%. Je tam pár fakt dobrých frků, Sandra vypadá taky dobře a celkově to má atmosféru na pohodu. Není to smaozřejmě nějaký majstrštyk, ale podívat se na to dá a nenudí to. Prostě takový mírný podprůměr, který nenadchne, ale ani neuškodí. Na jedno podívání a zabití nudy v klidu. Howgh! ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Když odhlédnu od toho, jaká to byla strašná kravina, musím přiznat, že mě to celé bavilo. Agentka Hart byla skvěle cynická (alespoň navenek), měla nezaměnitelný smích, bravurně ladila sklenice na požadovaný tón a s patřičnými vycpávkami by se neztratila ani jako obsluha na Oktoberfestu. Na druhou stranu příběh už snad ani nemohl být prostší a předvídatelnější, Sandru Bullock jsem až do filmu Crash (2004) nepovažoval za skvělou herečku (i když bez mučení přiznám, že se mi na ni vždycky moc dobře dívalo) a správně bych měl snímek hodnotit maximálně třemi hvězdičkami, ale jaksi jsem se k tomu nedokázal přinutit. Já jsem se totiž prakticky proti své vůli slušně bavil a nedokázal mi to pokazit ani ten opravdu zoufalý závěr. Byla mi (téměř násilím) způsobena dobrá nálada, a to jsem musel ocenit. / Poučení: I ta nejpitomější schopnost se ti může v životě hodit. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo podľa vás potrebuje svet?“ – „Tvrdšie tresty pre nepolepšiteľných delikventov." - Hrobová chvíľa ticha, v ktorej je počuť aj padnutie ihly. - "A svetový mier.“ Až ma prekvapilo, ako ma to bavilo. MISS ŠPECIÁLNY AGENT totiž obsahuje humor, ktorý JE vtipný - takže je vhodná aj pre mužov. Sandra Bullocková ujde, dokonca i Benjamin Bratt ujde a v podporných roličkách (okrem Michaela Cainea) ujdú William Shatner (kapitán Kirk zo STAR TREKU) a Candince Bergenová (sitkom "Murphy Brownová"). Vlastne ujde celý film, spolu s PRAVOU BLONDÍNKOU a NOTHING HILL ten typ "ženského filmu", ktorý ako-tak zvládnu aj ich partneri. Dvojka už neujde. ()

Karush 

všechny recenze uživatele

Miss Congeniality je celkom vydarená komédia vhodná na popoludňajší relax. V skutočnosti Michael Cane oživuje film presnejšie scenár, ktorý postráda akúkoľvek originalitu. Divák sa pobaví na niektorých veľmi podarených momentoch, ale záver, ktorý máme možnosť vidieť v každom druhom filme a niektoré vynútené vtípky zhadzujú film späť do priemeru. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • Sandra Bullock (Gracie Hart) má dom v texasskom Austine, kde sa filmovalo niekoľko scén. (U_S_O)
  • Heather Burns (Miss Rhode Island) prišla na konkurz s dlhými hnedými vlasmi. Režisérovi sa páčila, ale veľmi sa podobala na Sandru Bullock (Gracie Hart). Preto ju poprosil, či by si nemohla vlasy skrátiť a nafarbiť na špinavý blond. (U_S_O)
  • Sandra Bullock (Gracie Hart) a Benjamin Bratt (Eric Matthews) odehráli všechny vzájemné souboje sami. Kaskadérští dubléři pouze přihlíželi. Bullock v jednu chvíli Bratta nechtěně zranila, když ho měla kopnout do lýtek. (Kamiiik)

Reklama

Reklama