foto

John Wengraf

  • nar. 23.4.1897
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 4.5.1974 (77 let)
    Santa Barbara, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1963 The Prize
1962 Hitler
1961 Norimberský proces
1960 12 to the Moon
Portrait in Black
1958 The return of Dracula
1957 Pýcha a vášeň
1954 Paris Playboys
1953 Call Me Madam
Flight to Tangier
Inferno
Krysy pouště
The French Line
Tropic Zone
1952 5 Fingers
1951 Belle Le Grand
1949 The Lovable Cheat
1948 Sealed Verdict
Sofia
Wake of the Red Witch
1947 T-Men
1946 The Razor's Edge
Zítra je navždy
1945 Hotel Berlin
The Thin Man Goes Home
Week-End at the Waldorf
1944 Sedmý kříž
Song of Russia
Strange Affair
Till We Meet Again
U-Boat Prisoner
1943 Mission to Moscow
Paris After Dark
Sahara
The Boy from Stalingrad
1942 Lucky Jordan
1940 Konvoj
Noční vlak do Mnichova
Tři veselí námořníci
1938 White Chateau, The (TV film)
1935 Bretter, die die Welt bedeuten
1922 Die Menschen nennen es Liebe...
Homo sum
1920 Verlorene Töchter, 3. Teil - Die Menschen nennen es Liebe

TV seriály

1966 Jericho (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Grand Jury (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Target (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Ethel Barrymore Theater (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Magnavox Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky