foto

Alix Friedberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2009 Extrakt
Gamer
2008 Jarní úklid s.r.o.
2007 Gone, Baby, Gone
Život podle Dana
2006 Cesta za vítězstvím
Děsnej doják
Frank Anderson, The
2005 Něco jako láska
Prokletí
2004 Křižovatka osudu
2002 Nové šaty
Pavoučí teror
Žába k zulíbání
2001 Supersvůdníci
1999 But I'm a Cheerleader
Sleeping Beauties

TV seriály

2018 Ostré předměty (TV seriál)
Milk (E08)
Falling (E07)
Cherry (E06)
další epizody (8)
Dva světy (TV seriál)
Birds of a Feather (S01E02)
2017 Sedmilhářky (TV seriál)
Dostaneš, co potřebuješ (S01E07)
Horoucí láska (S01E06)
Když už tě jednou kousne (S01E05)
další epizody (7)
2014 Temný případ (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
V nouzi poznáš kolegu (S06E09)
Halloween 3: Úžasňákov (S06E06)
Budete naši sousedi? (S06E05)
další epizody (21)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Stařec a stromek (S05E10)
Teď, nebo nikdy (S05E09)
SkříňoCon 2013 (S05E08)
další epizody (24)
2012 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Skrytý talent (S04E10)
Když se kácí strom (S04E09)
Rande naslepo (S04E08)
další epizody (24)
2011 Mé nové Já (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Expresní Vánoce (S03E10)
Rozblemclá dýně (S03E09)
Požár (S03E08)
další epizody (24)
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Školní ples (S02E10)
Paní Tuckerová (S02E09)
Mannyho narozeniny (S02E08)
další epizody (10)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sex, lži a larvy (S01E10)
Nepřátelská obloha (S01E09)
Anonym (S01E08)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace