foto

Chris Dickens

  • nar. Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Mary Queen of Scots
Steel Country
2017 Smrtihlav
2016 Genius
2015 Macbeth
2014 Suite française
2013 Wizard's Way
2012 Berberian Sound Studio
Bídníci
2011 Paul
2010 Jmenuji se Oliver Tate
2008 Milionář z chatrče
2007 Jednotka příliš rychlého nasazení
2006 Ztraceni v divočině
2005 Góóól!
2004 Chuckyho sémě
Soumrak mrtvých
2003 Lucky Jim (TV film)
Oh Marbella!
2002 Cruise of the Gods (TV film)
Lenny Blue (TV film)
Sirens (TV film)
Sparkhouse (TV film)

TV seriály

2002 Look Around You (TV seriál)
2001 Glass, The (TV seriál)
Spaced (TV seriál)
Help (S02E04)
Mettle (S02E03)
Change (S02E02)
další epizody (4)
2000 At Home with the Braithwaites (TV seriál)
1999 Spaced (TV seriál)
Ends (S01E07)
Epiphanies (S01E06)
Chaos (S01E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2016 Dying Laughing
2008 Kompletní historie mých sexuálních selhání

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Invisible Art/Visible Artists

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace