foto

Brian Jensen

  • nar. 5.6.1962 (56 let)
    Calgary, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Borealis (TV film)
2010 The 19th Wife (TV film)
2008 Bitva o Passchendaele
2005 Global Frequency (TV film)
2004 Crazy Canucks (TV film)
2002 Mladší bráška
2001 Kevin ze severu
The Proposal
Zachránce
2000 6. den
Karaoke
Podfukáři
Ten, který přežil (TV film)
The New Adventures of Spin and Marty: Suspect Behavior (TV film)
1999 Smrtící selhání (TV film)
Vikingové
1998 Future Sport (TV film)
Oklahoma City: A Survivor's Story (TV film)
1995 Děti prérie (TV film)
1994 Road to Saddle River
1993 Havárie v Arktidě (TV film)
The Perfect Man
1991 Krvavá řeka (TV film)

TV seriály

2014 Fargo (TV seriál)
Who Shaves the Barber? (S01E07)
Krokodýlí dilema (S01E01)
2012 Hell on Wheels (TV seriál)
Slaughterhouse (S02E03)
Durant, Nebraska (S02E02)
Viva la Mexico (S02E01)
další epizody (5)
2007 Mistři hrůzy (TV seriál)
The Washingtonians (S02E12)
2002 John Doe (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Rentgenové oči (S01E04)
UC: Undercover (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Rudé nebe (S05E05)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Hope Island (TV seriál)
1998 Acapulco H.E.A.T. (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Mercy Point (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Pokrevní pouto (S01E11)
Milénium (TV seriál)
Sense and Antisense (S02E03)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Pandořina skříňka (S03E06)
1993 Ženatý se závazky (TV seriál)
Pan Prázdné kalhoty (S07E16)
1992 Melrose Place (TV seriál)
North of 60 (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace