foto

Jean-Pol Brissart

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Une barque sur l'océan
2019 Examen de conscience (TV film)
Vražda v Lisieux (TV film)
2016 Frantz
Monsieur Chocolat
2014 Aféra Clearstream
2013 Attila Marcel
2011 L'ombre d'un flic (TV film)
Présumé coupable
Svobodní
Toutes nos envies
Une vie française (TV film)
2010 Kdo chce být milován?
2009 Královna a kardinál (TV film)
Welcome
Zabijácké včely (TV film)
2008 Seule (TV film)
Un barrage contre le Pacifique
2007 Monsieur Joseph (TV film)
Paní z Izieu (TV film)
Poison d'Avril (TV film)
2006 Dablér
Vive la bombe! (TV film)
2005 Félix Leclerc (TV film)
2004 5x2
Au bout du quai (TV film)
Coup de vache (TV film)
La nourrice (TV film)
Nos vies rêvées (TV film)
2003 Šťastnou cestu
2001 Amélie z Montmartru
Je peux dire une connerie?
Les voies du paradis (TV film)
Sophie Rousseau, la vie avant tout: Nature mortelle (TV film)
Thérèse et Léon (TV film)
2000 Dette, La (TV film)
Sur quel pied danser? (TV film)
1999 Secret de Saint-Junien, Le (TV film)
Tchyně
1998 Divokost v srdci
L'Annonce faite à Marius
L'Enfant des terres blondes (TV film)
1997 Le Dernier été (TV film)
1996 Tout ce qui brille (TV film)
1995 Autoreverse
Les Apprentis
1993 Coup de jeune
Le Fils du requin
1992 Strom sváru (TV film)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1985 Muž se železnou maskou (TV film)
Pekelný vlak
1978 Brigade mondaine
1977 Point de mire, Le

TV seriály

2018 HP (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (6)
2014 Détectives (TV seriál)
Frères ennemis (S02E06)
2012 Chambre 327 (TV seriál)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 2 (S04E02)
2011 Profil zločinu (TV seriál)
A votre service (S03E02)
2010 Padlé královny (TV seriál)
Profil zločinu (TV seriál)
Passé composé (S02E01)
Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le grand veneur (S03E02)
2009 Enquêtes réservées (TV seriál)
Les morts n’ont pas d’empreintes (S02E01)
2008 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Trafics (S03E01)
2007 Reportéři (TV seriál)
2006 Les tricheurs (TV seriál)
Nevyjasněné úmrtí (TV seriál)
2001 Julie Lescautová (TV seriál)
Tajemství komisařky Lescautové (S10E01)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Dossier: disparus (TV seriál)
H (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 C'est mon histoire (TV seriál)
Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1988 Guignols de l'info, Les (TV seriál)
Haute tension (TV seriál)
1980 Visiteurs, Les (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky