foto

Angel Pai

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fish Stew
John Wick 2
2007 Song (TV film)

TV seriály

2015 Jessica Jones (TV seriál)
Neon Joe, Werewolf Hunter (TV seriál)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
The Pavlovich Brothers (No. 119-122) (S01E19)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Valentine's Day (S13E18)
2010 Znuděný k smrti (TV seriál)
Útěk ze Zámku (S02E07)
2009 Zachraň mě (TV seriál)
Lesbos (S05E17)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)

Dokumentární

2015 Audition
Malan Breton a Journey to Taiwan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace