foto

Floria Sigismondi

  • nar. 1965
    Pescara, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 The Turning
2010 The Runaways
2009 42 One Dream Rush
2006 Postmortem Bliss

TV seriály

2017 Příběh služebnice (TV seriál)
The Other Side (S01E07)
A Woman's Place (S01E06)
2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Bodily Fluids (S02E04)

Hudební videoklipy

2016 Rihanna - Sledgehammer (hudební videoklip)
2013 David Bowie - The Next Day (hudební videoklip)
Justin Timberlake - Mirrors (hudební videoklip)
The Stars (Are Out Tonight) (hudební videoklip)
2012 Leaning Towards Solace (hudební videoklip)
P!nk - Try (hudební videoklip)
2011 Katy Perry - Teenage Dream (hudební videoklip)
Katy Perry - The One That Got Away (hudební videoklip)
2010 Cherry Bomb (hudební videoklip)
2006 Christina Aguilera - Hurt (hudební videoklip)
Muse - Supermassive Black Hole (hudební videoklip)
2004 Lest We Forget: The Video Collection (hudební videoklip)
Very Best of Sheryl Crow: The Videos, The (hudební videoklip)
2003 Christina Aguilera - Fighter (hudební videoklip)
2002 Best of Bowie, The (hudební videoklip)
1999 God Is in the T.V. (hudební videoklip)
1996 Marilyn Manson - The Beautiful People (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 The Runaways

Hudební videoklipy

2012 Leaning Towards Solace (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace