foto

Floria Sigismondi

  • nar. 1965
    Pescara, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 The Turning
2010 The Runaways
2009 42 One Dream Rush
2006 Postmortem Bliss
2004 The Very Best of Sheryl Crow: The Videos (video kompilace)

TV seriály

2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Na druhé straně (S01E07)
Místo pro ženu (S01E06)
2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Bodily Fluids (S02E04)

Dokumentární

2002 Best of Bowie (video kompilace)

Hudební videoklipy

2019 Dua Lipa - Swan Song (hudební videoklip)
2016 Lawrence Rothman - H (hudební videoklip)
Rihanna - Sledgehammer (hudební videoklip)
2015 Lawrence Rothman - Users (hudební videoklip)
2013 David Bowie - The Next Day (hudební videoklip)
Justin Timberlake - Mirrors (hudební videoklip)
Lawrence Rothman - Fatal Attraction (hudební videoklip)
Lawrence Rothman - Montauk Fling (hudební videoklip)
The Stars (Are Out Tonight) (hudební videoklip)
2012 Ellie Goulding - Anything Could Happen (hudební videoklip)
Leaning Towards Solace (hudební videoklip)
P!nk - Try (hudební videoklip)
2011 Katy Perry - The One That Got Away (hudební videoklip)
2010 Cherry Bomb (hudební videoklip)
2006 Christina Aguilera - Hurt (hudební videoklip)
Muse - Supermassive Black Hole (hudební videoklip)
2004 Lest We Forget: The Video Collection (hudební videoklip)
2003 Christina Aguilera - Fighter (hudební videoklip)
1999 God Is in the T.V. (hudební videoklip)
1997 David Bowie - Little Wonder (hudební videoklip)
1996 Marilyn Manson - The Beautiful People (hudební videoklip)
Marilyn Manson: Tourniquet (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 The Runaways

Hudební videoklipy

2012 Leaning Towards Solace (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2000 Sonic Cinema (TV pořad)

Fanoušci tvůrce