foto

Ladislav Fecko

  • nar. 12.4.1927
    Košice, Československo
  • zem. 4.6.1998 (71 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Rodák (TV film)
1983 Anička Jurkovičová (TV film)
1978 Dievča z jazera
Nie
1977 Advokátka
1976 Rozdelení
1974 Do zbrane, kuruci!
Kronika (TV film)
1973 Prípad krásnej nerestnice
1972 Červené víno (TV film)
Človek na moste
1968 Maroško (TV film)
Vánoce s Alžbětou
1967 Pasca (TV film)
1965 Obchod na korze
1958 Šťastie príde v nedeľu

TV seriály

1986 Okná dokorán (TV seriál)
1978 Ve znamení Merkura (TV seriál)
Stopa stříbrných draků (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace