foto

Jozef Pálka

  • nar. 17.2.1924
    Šahy, okr. Levice, Slovensko, Československo
  • zem. 3.2.1982 (57 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1982 Jožko Púčik a jeho kariéra (TV film)
Trojklanný nerv (TV film)
1981 Fatamorgána (TV film)
Nebráňme vtákom lietať (TV film)
Pasodoble pre infarkt (TV film)
Rezbár a jeho sok (TV film)
Ruleta (TV film)
Sokoliarova dcéra (TV film)
Victoria v podjeseň (TV film)
Čisté vody (TV film)
1980 Aký požičaj, taký vráť (TV film)
Miško Drotár a naozajstná princezná (TV film)
Mŕtvi maturovať nebudú (TV film)
Podobizeň prvej lásky (TV film)
Prvé lásky (TV film)
Recept od starej mamy (TV film)
Vojak a bratove slzy (TV film)
1979 Drevená figúrka (TV film)
Dôsledne ukrývané dokumenty (TV film)
Jubilejné spomienky (TV film)
Kraj sveta Istanbul (TV film)
Manželčatá (TV film)
Príležitosť (TV film)
Vojvodkyňa z Amalfi (TV film)
1978 Buky podpolianske (TV film)
Duša spoločnosti (TV film)
Einsteinov úsmev (TV film)
Ežo Vlkolinský (TV film)
Gábor Vlkolinský (TV film)
Vysoká cena (TV film)
1977 Deň zvýšenej intuície (TV film)
Iní, ako ty a ja (TV film)
Poslední parlamentári (TV film)
Skrat (TV film)
Zlaté klasy (TV film)
Zlomené putá (TV film)
Červený muškát (TV film)
1976 Balada o uznaní (TV film)
Hlas toho tretieho (TV film)
Karambol (TV film)
Kongres v Neapole (TV film)
Nalaďte srdcia svoje aj hlas (TV film)
Obhajoba sa nekoná (TV film)
Prvá nadovšetky (TV film)
Serenáda pre Martinu (TV film)
1975 Alizuna (TV film)
Bunda (TV film)
Kde ťa len tí ľudia berú (TV film)
Prerušujem pojednávanie (TV film)
Simultánka s Aľjochinom (TV film)
Takmer dokonalý muž (TV film)
1974 Nešťastník (TV film)
Oslava (TV film)
Prvý deň karnevalu (divadelní záznam)
Únava materiálu (TV film)
1973 Kamaráti (TV film)
Návšteva (TV film)
Víťazný pád (TV film)
Žobrácke dobrodružstvo (TV film)
1972 Kým kohút nezaspieva
Play mam'zelle Nitouche (TV film)
Vnuk (TV film)
1971 Hájnikova žena (TV film)
Mŕtve duše (TV film)
Písničky o vojákoch, dzífčencoch a smrci (TV film)
1970 Ako dvaja našli šťastie (TV film)
Zrodenie syna (TV film)
1969 Hra o slobode (TV film)
Hrdá to pieseň (TV film)
Južnejšie ako na juhu, severnejšie ako na severe (TV film)
Karola (TV film)
Lotosová vôňa (TV film)
Moderato cantabile (TV film)
Neznáme veľdielo (TV film)
O Ferondovi, jeho žene Emílii a opátovi svätej povesti (TV film)
Rodáci (TV film)
To je chlap (TV film)
Zlostná cárovná (TV film)
1968 Ja, babička, Iliko a Ilarion (TV film)
Sebechlebskí hudci (TV film)
1967 Muchy (TV film)
1966 6. júl (TV film)
Manželstvá sa uzatvárajú v nebi (TV film)
1965 Diabol a pán boh (divadelní záznam)
1964 Snehuliak (TV film)
1963 Motýle (TV film)
1962 Búrlivé leto (TV film)
1960 Vasil Ťorkin (TV film)

TV seriály

1975 Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV seriál)
1971 Sedem múdrych majstrov (TV seriál)

Dokumentární

1979 Stretnutie v Tajove (TV film)
1969 Naša pani Oľga Borodáčová (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Bite sa, pán Jedlinský! (TV film)
1978 Buky podpolianske (TV film)
Ežo Vlkolinský (TV film)
1974 Prvý deň karnevalu (divadelní záznam)
1971 Hájnikova žena (TV film)
1969 Hra o slobode (TV film)
Hrdá to pieseň (TV film)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

1977 Čaro gemerskej hliny (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace