foto

Elisabeth Vastola

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Secret Society of Second Born Royals
2017 Pevná linka
2016 Očista: Volební rok
2015 Beatbox
Beijing, New York
2014 Pachuť pomsty
Pomsta zelených draků
Poslední K.O.
2013 How to Be a Man
Pod povrchem
Takoví jsme
Vlasatý génius
2012 Indigo Children
Neodcházej
Normals, The
Supporting Characters
V/H/S
2011 Gun Hill Road
Tajemství starého hotelu
2010 Sežer si to
Země kůlů

TV seriály

2020 Katy Keene (TV seriál)
Chapter One: Once Upon a Time in New York (E01)
2019 Bluff City Law (TV seriál)
American Epidemic (E07)
When the Levee Breaks (E05)
Fire in a Crowded Theater (E04)
Jessica Jones (TV seriál)
Alias všechno (S03E13)
Alias samí červi (S03E12)
Alias semetrika (S03E11)
další epizody (13)
2018 Daredevil (TV seriál)
Nový ubrousek (S03E13)
Naposledy (S03E12)
Setkání (S03E11)
další epizody (13)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA Playland (S02E13)
AKA Modlitba za Patsy (S02E12)
AKA Tři životy a stále není konec (S02E11)
další epizody (13)
2016 Hap & Leonard (TV seriál)
Eskimos (S01E06)
War (S01E05)
Trudy (S01E04)
další epizody (6)
2015 Nebezpečný flirt (TV seriál)
A4U (E10)
FYEO (E09)
AMA (E08)
další epizody (10)
2013 Fortune Sun (TV seriál)
2012 Sketchy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky