Reklama

Reklama

Tajemství starého hotelu

  • USA The Innkeepers (více)
Trailer 1

Claire (Sara Paxton) a Luke (Pat Healy) jsou posledními zbývajícími zaměstnanci v hotelu Yankee Pedlar Inn, který má být po více než 100 letech fungování uzavřen. V minulosti se tu odehrála děsivá vražda dívky, jejíž tělo bylo poté ponecháno po tři dny ve sklepení, aby na hrozný čin nikdo nepřišel. Hotel získává pověst nejstrašidelnějšího hotelu Nové Anglie. Claire a Luke jsou určeni k tomu, aby odhalili tajemství hotelu a potvrdili tak jeho temnou pověst. Do hotelu přicházejí poslední hosté a vše se zatím zdá být normální. Luke na své internetové stránce popisuje podivné události v hotelu. Mladé Claire vypráví o tom, jak v hotelu uviděl ducha zavražděné dívky a během nocí proto nahrává zvuky v domě. O nahrávání se střídá s Claire, která jako první narazí na divné zvuky a události. Jejich pátrání je usilovnější a nebezpečnější. Zjišťují, že klíč ke všemu je ve sklepení hotelu. Když se rozhodnou navštívit jeho temné chodby, zjišťují, že tak neměli raději nikdy učinit. (Beastmaster4)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Klasicky príbeh pre dobrého rozprávača na nočnú opekačku. ALE - tí čo sa zľakli nech zdvihnú ruku. Tí čo dali tri a menej hviezdičiek sme zrejme pozerali iný horor. Nemôžem dať viac ako tri * len zato ze ukázali 3 krát ducha a jednu samovraždu. Film je ideálny na prvú dámsku, či pánsku nočnú návštevu. Týmto filmom ju - pokiaľ nie vlastným ksichtom - určite nevystrašíte. A možno bude aj druhé kolo. Musím uznať že ku koncu to bolo ozaj o dosť lepšie ako úvodných 70% filmu, no zázrak sa nekonal - môžte spustiť oponu. DÚM ĎÁBLA je od tohoto režiséra podľa mňa lepši kúsok. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Působivý horor, který zaujal i mne a to se za jejich velkého fandu rozhodně nepovažuju. Ti West dokázal natočit horor s atmosférou a stylem, na které jsem byl zvyklý několik let zpět. To na mě zapůsobilo asi nejvíc. Žádné krvavé lázně, nechutné úchylné pitvačky, jak je zvykem posledních let, ale pěkně zvládnutá, mrazivá cesta starým hotelem s mrazivou pověstí. Příběh je vlastně hodně kvalitní divadlo dvou herců. Sara Paxton (Claire) působí hodně mile, celkově jako normální a hezká holka odvedle, chvílema roztomilá, malinko roztěkaná a unuděná prací v hotelu, poté nezvykle statečná :-). Pat Healy (Luke) jako lehce introvertní podivín, kterého byste si asi v reálu ani nevšimli. K tomu pár normálních i nezvyklých hostů hotelu a to je celé herecké obsazení. Ti West spojil obyčejný pracovní život dvou posledních zaměstnanců hotelu (který je okořeněn i o vtipné pasáže) s jeho temnou pověstí. K tomu tzv. strašidelnému se tak prokousáváme svižně a s nevinností (Sara Paxton - Claire). Při prvním pořádném záběru ducha, kdy se vedle Claire začne zvedat prostěradlo si říkáte "to si snad dělají pr..l" a ono ouva, nedělají a navíc to má správný efekt. Poslední minuty filmu už jsou jen děsivá a napínavá jízda. Perfektní je např. scéna ve sklepení, kde Claire a Luke žádají ducha mrtvé dívky, aby jim dal znamení své existence. Nevím, co si hlavně Pat Healy promítal v hlavě, ale zahrál to na 1*. Celkově tedy velké překvapení a THE INNKEEPERS řadím hned mezi své BEST HORROR. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre vyvážené. Super atmosféra podporená dlhými zábermi. Postavy Healy a Paxton neuveriteľne sympatické. Paxton mi prvýkrát nevadila, dokonca som si želal vidieť ju behať v tých nohavičkách po hoteli naživo. West natočil iný horor. Žiadne poriadne lakačky, len neustále uväznený v predzvesti niečoho čo sa má stať. Netreba vysvetlovať, netreba zavádzať a už vôbec nie je nutné vytvárať nejakú mytológiu ohľadom celého strašidelného hotela. A práve tým mi to príde sympatické. Funkčné vo veľa ohľadoch ak od toho neočakávate Insidious - čo očividne veľa ľudí čakalo. Pre mňa rovnako milé prekvapenie a netradičný zážitok ako All chearleeders must die. A zatiaľ najlepší Westov film. A humor a emócie tam fungujú takmer bezchybne. ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Dobrá, tady budu trochu podvádět. Tenhle film jsem viděl už dva roky nazpátek, ale buď jsem byl pod vlivem něčeho nespecifikovatelného, nebo jsem měl prostě špatnej den. Nedávné velebení Ti Westa v jedné diskuzi mě donutilo tenhle film navštívit znovu a musím otočit o 180 stupňů. Pokud jsem byl po prvním shlédnutí na 5/10, tak teď jsem na silnejch osmi. Tohle není obyčejnej horor. Ano, stěžuje si to na každej. Málo lekaček, roztříštěná atmosféra, podivnej konec... Ale mě se strašně líbilo to rozdělení na kapitoly a to mimohororové dovádění úžasné Sary Paxton a pro mě neznámého Pata Healyho. To pobíhání po hotelu, nudění se, mě to prostě bavilo a se zatajeným dechem jsem sledoval, kdy se tahle sympatická skoro indie věc překlopí v ten horor. No, stalo se to, ale žádnej velkej zázrak to nebyl. Ano, dočkáte se nějaké té lekačky, ale o tom ten film vůbec není. Je to prostě pohodovej pokus o tak trochu jinej hororovej pokus. Sedlo mě to a doporučím to s tou osmičkou. 8/10 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nevím sice moc, ale vím trochu o spoustě věcí........... Ve velmi pomalém duchu se příběh rozjíždí. Převážně sledujeme jen nic neříkající dialogy mezi Claire (Sara Paxton) a Lukem (Pat Healy) Až po dvaceti minutám začnemě pomalu chápat o čem to bude. CITÁT - V tomhle hotelu jsou duchové......... Divák poznává minulost hotelu, kde Claire a Luke pracují. Druhá linie příběhu nás seznamuje s Madeline O´Malleovou, která byla nalezena ve zmíněném hotelu - mrtvá. CITÁT - ......a tak duch Madeline chodí po hotelových chodbách a čeká na svou lásku........ Události v hotelu Yankee Pedlar Inn se začínají stupňovat a zvyšuje se mrazení v zádech. CITÁT - Oni nechtějí říci co chtějí............ Zdálo se, že by to mohlo býti dobré, ale události posledních chvil příběhu spadly tvůrcům do sklepa a ponořily se do laciného hororu. CITÁT - Duchu Madeline O´Malleové, zjev se nám!!........................ ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natáčaný v skutočnom hoteli Yankee Pedlar Inn v Torringtone, Connecticut. Natáčalo sa 17 dní. (beso74)

Reklama

Reklama