foto

Kódži Suzuki

  • nar. 13.5.1957 (61 let)
    Hamamatsu, Shizuoka, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Kruhy - kniha
2015 Eyes - povídka
2013 Sadako 3D 2 - kniha
2012 Sadako 3D - kniha
2007 Dream Cruise - kniha
2005 Kruh 2 - kniha
Temné vody - kniha
2002 Kruh - kniha
Temná voda - kniha
2000 Ring 0 - Zrození - kniha
1999 Ring - kniha
Ring 2 - kniha
1998 Ring - kniha
Spirála - kniha
1995 Ringu (TV film) - kniha

TV seriály

2007 Mistři hrůzy (TV seriál) - povídka
Dream Cruise (S02E13) - povídka
1999 Rasen (TV seriál) - kniha
Ringu: saišúšó (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1998 Spirála

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace