foto

Robin Lewis West

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Angry Angel (TV film)
2009 Bitch Slap
2005 Fool's Gold
2004 The Dead Will Tell (TV film)
1998 Ve stínu mé sestry (TV film)
1997 Frankensteinův dům (TV film)
1996 Ed
Pandořina skříňka (TV film)
1995 Spi, děťátko, spi (TV film)
Velká Samota (TV film)
1994 In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness (TV film)
Návrat kybernetů (TV film)
Návrat špiona (TV film)
1992 Demonic Toys
Mastergate (TV film)
Msta (TV film)
1991 Lightning Field (TV film)
1990 Moderní láska
1989 Mistr loutkář
Nevěsta Re-Animatora
Podnikejte ve vězení
Society
Vesmírná střední
1986 The Patriot
1985 Re-Animator

TV seriály

2018 Tým SEAL (TV seriál)
Outside the Wire (S02E07)
Hold What You Got (S02E06)
Say Again Your Last (S02E05)
další epizody (7)
2017 Sběratelé kostí (TV seriál)
Konec v konci (S12E12)
Jeden den v životě (S12E11)
Režisér v ohni (S12E10)
další epizody (12)
2016 Sběratelé kostí (TV seriál)
Noční můra (S11E22)
Drahokam v koruně (S11E21)
Mrtvý v ledu (S11E20)
další epizody (12)
2015 Sběratelé kostí (TV seriál)
Tělo jako bomba (S11E10)
Kovbojská soutěž (S11E09)
Vlastizrada v době svátků (S11E08)
další epizody (22)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Výbuch v trezoru (S10E10)
Konec velkého manipulátora (S10E09)
Konec mistra křížovek (S10E08)
další epizody (23)
2013 Graceland (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt gymnastky (S09E11)
Tajemství v konzervě (S09E10)
Rozruch v porotě (S09E09)
další epizody (16)
2012 Chuck (TV seriál)
Chuck a Sára (S05E12)
Chuck a Bo (S05E10)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a holčička (S05E08)
Chuck a rodinné prokletí (S05E06)
Chuck a virus (S05E05)
další epizody (9)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a rodinná večeře (S04E10)
Chuck a třetí fáze (S04E09)
Chuck a největší strach (S04E08)
další epizody (29)
2009 Chuck (TV seriál)
Chuck a Kruh (S02E22)
Chuck a plukovník (S02E21)
Chuck a jáma lvová (S02E20)
další epizody (11)
2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a Santa Claus (S02E11)
Chuck a Delorean (S02E10)
Chuck a sensei (S02E09)
další epizody (13)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a kočár (S01E11)
Chuck a nedostižný protivník (S01E10)
Chuck a salám z dovozu (S01E09)
další epizody (11)
O.C. (TV seriál)
The End's Not Near, It's Here (S04E16)
The Night Moves (S04E15)
The Shake Up (S04E14)
další epizody (8)
2006 O.C. (TV seriál)
The Earth Girls Are Easy (S04E08)
The Chrismukk-huh? (S04E07)
The Summer Bummer (S04E06)
další epizody (23)
2005 O.C. (TV seriál)
The Chrismukkah Bar Mitz-vahkkah (S03E10)
The Disconnect (S03E09)
The Game Plan (S03E08)
další epizody (10)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
To jsou nitky, Pinnocchio (S03E22)
Rozluč se, Gracie (S03E20)
První pořádný mejdan (S03E19)
další epizody (12)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Díkůvzdání (S03E09)
A hra začíná (S03E08)
Taneční maraton (S03E07)
další epizody (21)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Slavnostní večeře (S02E10)
Mladíček na útěku (S02E09)
Náš hotel (S02E08)
další epizody (14)
2000 Býk (TV seriál)
Caitlin's Way (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace