foto

Elena Maganini

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Second Sight (TV film)
2009 Ny-Lon (TV film)
2007 Book of Swords
2005 8MM 2
2001 Sex instruktor
2000 Zkurvenej pátek
Zrůda Ed Gein
1999 Lansky (TV film)
1998 Louis & Frank
Nebezpečné hry
1996 Infinity
Kdyby zdi mohly mluvit (TV film)
Propast
1995 Čtyři pokoje
1994 Somebody to Love
1993 Vzteklej pes a Glorie
1991 Borrower - Oběti bez hlav
Sex, Drugs, Rock & Roll
1986 Henry: Portrét masového vraha

TV seriály

2019 Manifest (TV seriál)
Cleared for Approach (E13)
Contrails (E11)
2018 Manifest (TV seriál)
Point of No Return (E08)
Connecting Flights (E05)
Reentry (E02)
další epizody (4)
2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Trade Secrets (E07)
Pilot (E01)
Dobré mravy (TV seriál)
And I Am a Violent Criminal (S02E09)
It’s No Fun If It’s Easy (S02E06)
Because I'm Mrs. Claus (S02E03)
Incorporated (TV seriál)
Golden Parachute (E10)
Executables (E07)
2016 Dobré mravy (TV seriál)
Předstíráme, že jsme uvízli (S01E06)
Od mého strašného já (S01E03)
Druhá šance (TV seriál)
Osobní záležitost (E10)
Tenkrát v autě (E07)
Přijímací komise (E04)
další epizody (4)
2014 Helix (TV seriál)
Černý déšť (S01E11)
Rodinná krev (S01E08)
Bílá místnost (S01E05)
další epizody (4)
Madam Secretary (TV seriál)
2013 Do No Harm (TV seriál)
2011 The Playboy Club (TV seriál)
2010 Scoundrels (TV seriál)
Dům loutek (TV seriál)
Prázdné tváře (S02E12)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S02E09)
The Left Hand (S02E06)
Instinkt (S02E02)
Make It or Break It (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Eli Stone (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
Volání krve (S01E12)
Táta to ví nejlíp (S01E09)
Vráceno odesílateli (S01E06)
další epizody (6)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
2003 Tarzan (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Push, Nevada (TV seriál)

Dokumentární

2000 Condo Painting

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace