foto

Charles Winkler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2009 Krvavé ulice
2006 Síť 2.0
2005 Okovy
2000 Těžkej rock (TV film)
1999 Rocky Marciano (TV film)
1996 Red Ribbon Blues
1990 Disturbed
1987 You Talkin' to Me?

TV seriály

2003 Jeremiah (TV seriál)
Strange Attractors (S02E03)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Síť (S06E15)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1994 Dead at 21 (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Poklad kapitána Flynna (S05E08)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Creed II

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky