Reklama

Reklama

Noah Schnapp

Noah Schnapp

nar. 03.10.2004 (19 let)
Scarsdale, New York, USA

Biografie

Noah Cameron Schnapp je americký herec. Má sestru dvojče jménem Chloe. Noah je Žid. Jeho rodina pochází z Montrealu, Quebecu v Kanadě, a proto má kanadské občanství. Noahova touha po hraní začala, když mu bylo asi 5 let poté, co sledoval Broadwayovu produkci „Annie“. Hrál herecké role ve školních a různých společenských hrách. Když mu bylo osm let, jeho herecký učitel navrhl, aby šel hrát profesionálně. Jeho rodiče Mitchell Schnapp a Karine Schnapp ho zapsali do hereckého programu na Westchester's Star Kidz, kde vystupoval s Alysonem Isbrandtsenem, a později se dostal na MKS & D Talent Management.

Je známý pro svou roli Willa Byerse v Netflix sci-fi hororovém seriálu Stranger Things. Také namluvil postavu Charlie Browna v animovaném filmu Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu a zahrál si postavu Rogera Donovana v historickém dramatickém filmu Stevena Spielberga Most špiónů, spolu s Tomem Hanksem.

Za jednu epizodu v seriálu Stranger Things si vydělal 250 000 amerických dolarů. On a spolu-hvězdy Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo a Caleb McLaughlin soutěžili proti sobě v pořadu Spike's Lip Sync Battle v roce 2017. Noah si také zahrál v hudebním klipu LA Devotee od Panic!

Získal cenu SAG Award za svou roli v seriálu Stranger Things. Je také držitelem ceny Variety's Youth Impact Award.

Hojiko

Herec

Host

Reklama

Reklama