Reklama

Reklama

VOD (1)

Mozkožrout řádí v restauracích v obchodním centru. Dole v temnotě je ale v sázce budoucnost celého světa. (Netflix)

Recenze (87)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TOHLE JE VRCHOL SERIÁLU! Neskutečně našlapaný díl, od začátku až do konce. Je to pastva pro oči. Atmosféra by se dala krájet. Má to skvělé, až někdy geniální momenty. SPOILER scéna kdy začne zpívat Dustin pro svoji holku Suzie bylo ABSOLUTNĚ GENIÁLNÍ! V tu chvíli jsem začal plakat štěstím, protože tohle vymyslet, když zrovna zachraňují svět, to prostě nemá chybu. KONEC SPOILERŮ. Jsem zvědavý kam se seriál vydá ve 4 série, jsem ku**a natěšený! Podtitulková scéna dala jasně najevo, že naše oblíbená postava žije, díky bohu. A na závěr, na konci mi nezůstalo ani jedno oko suché. MILUJU TO!! ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh třetí řady nebyl nikterak oslnivý. Síla seriálu je v interakci postav a jejich hereckých představitelů, kteří si dokonale sedli. S další řadou by to chtělo zásadnější obměnu celého konceptu. Zatím to totiž bylo víceméně třikrát to samé. Otevřená brána mezi světy, děsivá potvora, boj s potvorou, uzavření brány, aby se nakonec zjistilo, že není tak docela zavřená. Season 3 - 70% ()

Reklama

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasické grandfinále, u kterých mi většinou (jelikož jsem senzitivní píča) ukápne slzička, se konalo a mě doopravdy kvůli tomu dojemnýmu dopisu od starýho vožraly Hoopera málem slza ukápla. Ale i přes to, že šlo vážně jen o opakování minulých dvou sérií jsem si to užil a to klišé byla celkem švanda. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Budúcnosť sveta v rukách výnimočných detí. Prevedenie: Epické finále. Boje na všetkých frontoch. Scéna s "Never Ending Story" sa určite zapíše do histórie kinematografie. Pocity: Ja sa zrejme tretí raz budem opakovať ale presne takto si predstavujem ukončenie epickej série. Malo to jednoducho všetko čo to malo mať. A finálna emócia bola o to silnejšia že sa prejavilo dobro aj tam kde by ste to vôbec nečakali. 100% ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na konec jsem se radši podívala dvakrát, po prvním zhlédnutí jsem totiž hodnotila hlavně emočně a na emoce právě poslední epizoda působila. Snad ani nemusím říkat, že na druhý zhlédnutí už mi ta epizoda tak epická nepřipadala. Závěrečnej souboj s příšerou je sice dobrej a epickej, ale je to pořád to samý, stejně jako po titulkovej konec, kterej prakticky říká "Tak tenhle seriál nám vydělává jako prase, takže čekejte další sérii stejnou jako tu předchozí." Hopperova smrt samozřejmě byl podvod. Navíc postavy maj fakt tlustej plot armor, upřímně jsem čekala víc smrtí, nebo aspoň kdyby ten Hopper fakt umřel do piče. Hodnocení: 6/10 ()

Zajímavosti (11)

  • Planckova konstanta měla po odvysílání epizody hodnotu 6.62607015. Hodnota 6.62607004, zmíněná v epizodě, platila do 20. 5. 2019 a byla změřena experimentálně. Nová hodnota byla stanovena a má přímou souvislost se změnou definice kilogramu, k níž došlo také v roce 2019. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama