foto

Minori Terada

  • nar. 7.11.1942 (78 let)
    Itabaši, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Goze
2019 Inunaki Mura
Šiba kóen
2018 Misumisó
Uso happjaku
2017 Jagate mizu ni kaeru
Seventeen, Hokuto: Nacu
2016 Hotel keibitai: Tanabe Sanao (TV film)
Ichinenhan Mate (TV film)
Ija na onna
Kenji no Honkai (TV film)
Kenji no Shimei (TV film)
2014 Kagemusha Tokugawa Ieyasu (TV film)
Mičinoku menku kiša Mijazawa Ken'ičiró 3 (TV film)
2013 Moeru bucuzó ningen
Nintama Rantaró: Nacujasumi šukudai daisakusen! no dan
2012 Boku ga šokei sareru mirai
2010 Kamen Raidā × Kamen Raidā: Daburu ando Dikeido Mūbī Taisen Nisenjū
Kamen raidâ W: Forever A to Z Unmei no gaia memori
Utsukushiki Mehyo: Body Sniper
2009 Rakudžicu moju
Sódo šíkázu: Katanagaru mono
Zettai kareši: Kanzen mukecu no koibito robot (TV film)
2008 Džiročó sangokuši
Gururi no koto
Katana Karumono: Nihonmatsu no Bouken
2007 Aoi Hitomi to Nuage (TV film)
Chichi ni Kanaderu Melody (TV film)
Han'oči (TV film)
Joru no owaru toki (TV film)
Saido kâ ni inu
Zemřít pro Japonsko
2005 Futatsu no Sokoku (TV film)
Hasami otoko
Ranpo jigoku
Watasareta bamen (TV film)
2004 Higuči keibuho 2: Rio – Suijóbi no sacudžinšha (TV film)
I'm Home (TV film)
Toukou no ki
2003 Akai reikjúša 17: Maicuki no kjóhakuša (TV film)
Dragon Head
Eau de vie
Shôwa kayô daizenshû
Šuka: Keišičó kjóhaku džiken (TV film)
2002 Igyo no koi
2001 Go Heat Man!
Hasshu!
Kikujirô to saki (TV film)
2000 Ame ni Nemure (TV film)
Sentimental City Marathon
1998 A, haru
D-zaka no sacudžin džiken
Gakkó III
Mizu no naka no hachigatsu (TV film)
1997 Gendai ninkyoden
Gozondži! Fundoši zukin
Janma akagi
1996 Debeso
1995 Kjanpu de aimašó
Maboroši no hikari
To'haiden akagi
1994 Natsu no niwa
Tenshi no harawata: Yoruga matakuru
1993 Yaneura no sanposha
1992 Kurenai monogatari
1991 Daijúkai: Rainbow Kids
Joshuu sasori: Satsujin yokoku
Shishiohtachi no natsu
1990 Sawako no koi
Ultra Q: The movie – Hoši no densecu
1989 Orugoru
Sakura no ki no šita de
Uchuu no hosoku
1988 Anego
Teito monogatari
Ureši hazukaši monogatari
Šigacu kaidan
1987 Hanazono no meikjú
Kuplíř
Ore wa otoko da! Kankecuhen
Seto'uči šónen jakjú dan: Seišun hen – Saigo no rakuen
Sotsugyô Proof
Totto Channel
1986 Laputa: Nebeský zámek
Tokei - Adieu l'hiver
1985 Jabandžin no jó ni
Jaša
Kaguya-hime Tonde Hatsutaiken (TV film)
Love Hotel
Taifú kurabu
1984 Hare, tokidoki sacudžin
1983 Anšicu
Headphone Lullaby
Policajt umí karate
Satomi hakkenden
Shonben rider
1982 Asuka e, soshite mada minu ko e
Naikai no wa: Daigaku džokjódžu no furin no kessan – Horaikjo ni kieta šitai (TV film)
Seiha
1981 Eidžanaika
Sailor fuku to kikandžú
Stanice
1980 Tokugawa ičizoku no hókai
1979 Eireitači no óenka: Saigo no sókeisen
Válka samurajů
1978 Akódžó danzecu
Fuju no hana
Nihon no don: Kankecuhen
1977 Utamaro: Yume to širiseba
1975 Saikai
1974 Asaki yumemishi
1973 Cugarská píseň Džongara
1971 Gekidó no Šówaši: Okinawa kessen
1970 Mujó
1969 Dai Nippon suri šúdan
Rudá Hříva
1968 Nemuri Kjóširó: Hitohada kumo
Nikudan
1967 Čiekošó
1965 Osorezan no onna

TV seriály

2019 Bišonure tantei: Mizuno Hagoromo (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Haru: Sógó šóša no onna (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Legal Heart (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Edo mae no šun (TV seriál)
Iššógai suši šugjó no miči! Sara naru takami e (S02E01)
2017 Kuro no šó (TV seriál)
2016 Doctor Car (TV seriál)
Kera (TV seriál)
Kopifeisu Kesareta Watashi (TV seriál)
Tačibana Noboru seišun tebikae (TV seriál)
2015 Bonkura 2 (TV seriál)
Genkai šúraku kabušiki kaiša (TV seriál)
I'm home (TV seriál)
Kodoku no gurume 5 (TV seriál)
2014 Džúi-san, džiken desu jo (TV seriál)
2013 Jami šibai (TV seriál)
Óoka Ečizen (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.2 (S02E02)
2012 W no higeki (TV seriál)
2011 Fake: Kjóto bidžucu džiken emaki (TV seriál)
Gó: Himetači no sengoku (TV seriál)
2010 Sakuja kono hana (TV seriál)
2009 Kamen Rider W (TV seriál)
2008 4 šimai tanteidan (TV seriál)
Judge II (TV seriál)
Mitsumei: Kangetsu Kasumi Kiri (TV seriál)
2007 Judge: Shima no Saibankan Funto Ki (TV seriál)
Kaiki Daisakusen (TV seriál)
Nacu kumo agare (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Uramiya honpo (TV seriál)
Šin kasóken no onna 7 (TV seriál)
2005 Doragon-zakura (TV seriál)
2004 Atarašii kaze (TV seriál)
Sukai hai (TV seriál)
Urutora kyû: Dâku fantajî (TV seriál)
Á tantei džimušo (TV seriál)
2003 Keiji ichirô (TV seriál)
Keitai Deka Zenigata Mai (TV seriál)
2002 Salaryman Kintaro 3 (TV seriál)
Trick 2 (TV seriál)
2001 Hero (TV seriál)
Red (TV seriál)
Rouge (TV seriál)
Shitto no Kaori (TV seriál)
2000 Gekka no Kishi (TV seriál)
Straight News (TV seriál)
1999 Kizu Darake no Onna (TV seriál)
1998 Hicujó no nai hito (TV seriál)
恋はあせらず (TV seriál)
1995 Miseinen (TV seriál)
1993 Mo Namida wa Misenai (TV seriál)
1991 Jo ni mo kimjó na monogatari III (TV seriál)
1987 Dokugan-ryu Masamune (TV seriál)
1986 Tenshi no Uppercut (TV seriál)
1984 Oregon kara ai (TV seriál)
1982 An-čan (TV seriál)
Tóge no gunzó (TV seriál)
1980 Kirisute gomen! (TV seriál)
1979 Tantei monogatari (TV seriál)
1978 Otei-chan (TV seriál)
1976 Kaze to kumo to nidži to (TV seriál)
1975 Zenrjaku Ofukuro-sama (TV seriál)
1974 Akai meiro (TV seriál)
Ošidori ukjó torimonoguruma (TV seriál)
1973 Kója no jodžinbó (TV seriál)
Onna Sono Ai no Sirizu (TV seriál)
Suikoden (TV seriál)
Tabinin isaburó (TV seriál)
1972 Kôya no surônin (TV seriál)
1971 Dai čúšingura (TV seriál)
Ore wa otoko da! (TV seriál)
1970 Otoko wa dokjó (TV seriál)
Óedo sósamó (TV seriál)
1965 Seišun to wa nanda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky