foto

Kateřina Březinová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zločin v Polné (TV film)
2009 Šejk (TV film)
2007 Dítě hvězdy (TV film)
Škodná (TV film)
2005 Všichni musí zemřít (TV film)
2004 Hodný chlapec (TV film)
Kouzelný přítel (TV film)
Vražda kočky domácí (TV film)
2003 Společník (TV film)
2002 Poslání s podrazem (TV film)
Počkej, až zhasnu (TV film)
Černý slzy (TV film)
2001 Muž, který vycházel z hrobu (TV film)
Zázračné meče (TV film)
2000 Zvonící meče (TV film)
1998 Zkřížené meče (TV film)
1997 Ptačí král (TV film)
1989 Kočičí ples (TV film)

TV seriály

2015 Atentát (TV seriál)
Trhej (E07)
2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Léčba šokem (S05E05)
2001 Duch český (TV seriál)
Sexuální harašení (E10)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace