foto

Barbara Pilavin

  • nar. 27.9.1923
  • zem. 2.1.2005 (81 let)
    West Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Zprávy TV Onion
2005 Constantine
2002 Ženy proti mužům (TV film)
2001 Divoké dítě
2000 Řezník, kněz a prostitutka
1999 Late Last Night (TV film)
Life Among the Cannibals
1998 Oživlý Horton
Sladká Jane
1996 The Disappearance of Garcia Lorca
1992 Divoký anděl
Maniac Cop III - Odznak mlčení
Pusinky už nekupuji
Velké vítězství
1989 Homer a Eddie
Taste of Hemlock, A
Velká výzva
1987 Miami Vendetta
1985 Zvedený (TV film)
1983 Deset minut do půlnoci
Frightmare: Legenda hororů
Good-bye Cruel World
1982 Vice Squad
1981 Evita Perónová (TV film)
The Choice (TV film)
1977 Una spirale di nebbia
1974 Cesta
1973 Ancora una volta prima di lasciarci
Mordi e fuggi
1972 Le ultime ore di una vergine
Mafie za mřížemi
Magic Carpet (TV film)
1971 Incontro
Maddalena
1970 Zahrada Finzi-Continiů
1969 Juliette de Sade
Sierra Maestra
1968 Vymahač
1967 Fai in fretta ad uccidermi... ho freddo!
I sovversivi

TV seriály

2002 První pondělí (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
1998 Encore! Encore! (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Až na kůži (S01E02)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Anne (S03E01)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Doorman (S06E17)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1986 Crossings (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
I giochi del diavolo (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
1961 Poly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace