foto

Chris Wyatt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Ammonite
Supernova
2018 Calibre
Mladý gangster
2017 Na konci světa
2015 Partyzán
The Ones Below
2014 71
Ztrácení
2010 Royal Wedding (TV film)
2006 Taková je Anglie
2005 A Life in Suitcases
2004 Boty mrtvého muže
Tempesta
2003 The God of Small Tales
The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story
The Tulse Luper Suitcases, Part 3: From Sark to the Finish
2002 Max
2001 Far from China
2000 Babs
Podvojné účetnictví Christie Malryho
Ve stínu upíra
1999 Crush Proof
The Weekend
1997 The Bridge
1996 Kniha snů
1993 Dítě z Maconu
1992 Rosa
1991 M Is for Man, Music, Mozart (TV film)

TV seriály

2020 Lovecraftova země (TV seriál)
Sundown (E01)
2016 Nepříteli nablízku (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2013 Dancing on the Edge (TV seriál)
2011 Top Boy (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2010 Material Girl (TV seriál)
The Deep (TV seriál)
This Is England '86 (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2009 Criminal Justice (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2008 Dead Set (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2007 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)

Dokumentární

2011 Sny o životě
2007 Dějiny rasismu (TV seriál)
1997 Lost Children of Berlin, The
1989 Homage for Hubert Bals

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky