foto

Heinz Hölscher

  • nar. 9.10.1925 (93 let)
    Mnichov, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1997 Benny allein gegen alle (TV film)
1996 Alles wegen Robert De Niro (TV film)
1993 Der Heiratsvermittler (TV film)
1992 Mit dem Herzen einer Mutter (TV film)
1990 Eine Frau namens Harry
1988 Starke Zeiten
1985 Dva nosáči a video
1984 Der Lehrer und andere Schulgeschichten (TV film)
Manfred Krug: Krumme Touren (TV film)
Tapetenwechsel
1983 Gib Gas - Ich will Spaß!
1982 Houroub saghira
1981 Kottan ermittelt - Die Beförderung (TV film)
1980 Die schönen Wilden von Ibiza
Liebe bleibt nicht ohne Schmerzen (TV film)
1979 Graf Dracula in Oberbayern
1978 Jezdec na bělouši
Za letní noci
1977 Štěstí nepadá z nebe
1976 Hinrichtung, Die
I ve smrti sami
Kottan ermittelt - Hartlgasse 16a (TV film)
Zerschossene Träume
Řecké fíky
1974 Julie
Příběhy kožených kalhot
Schwarzwaldfahrt aus Liebeskummer
Wenn Mädchen zum Manöver blasen
Zwei im siebenten Himmel
Žhavé Alpy
1973 Blau blüht der Enzian
Crazy - total verrückt
Liebesjagd durch 7 Betten
Supi nad Aljaškou
Wenn jeder Tag ein Sonntag wär
1972 Auch Fummeln will gelernt sein
Immer Ärger mit Hochwürden
Kinderarzt Dr. Fröhlich
Liebesspiele junger Mädchen
Meine Tochter - Deine Tochter
Mensch, ärgere dich nicht
1971 Die tollen Tanten schlagen zu
Hochwürden drückt ein Auge zu
Josefina Mutzenbacher 2
Mache alles mit
Tante Trude aus Buxtehude
Wenn mein Schätzchen auf die Pauke haut
Wer zuletzt lacht, lacht am besten
1970 Das Stundenhotel von St. Pauli
Der Bettenstudent oder Was mach' ich mit den Mädchen?
Heintje - Einmal wird die Sonne wieder scheinen
Josefína Mutzenbacher
Nachbarn sind zum Ärgern da
Unsere Pauker gehen in die Luft
Wenn die tollen Tanten kommen
1969 Auf der Reeperbahn nachts um halb eins
Heintje - Ein Herz geht auf Reisen
Výstřely na Broadwayi
1968 Die Lümmel von der ersten Bank - 1. Trimester: Zur Hölle mit den Paukern
Komm nur, mein liebstes Vögelein
Morgens um Sieben ist die Welt noch in Ordnung
1967 Frühling in Baden-Baden (TV film)
L'amour à travers les âges
With Love, Sophia (TV film)
Zärtliche Haie
1966 Der Kongreß amüsiert sich
Největší případ komisaře Maigreta
Vinnetou a míšenka Apanači
1965 Chaloupka strýčka Toma
Petrolejový princ
1964 Fall Jakubowski - Rekonstruktion eines Justizirrtums, Der (TV film)
Fanny Hill
1963 Sonderurlaub (TV film)
1962 Ihr schönster Tag
Jsem také jenom žena
1961 Der Transport
Im sechsten Stock
Zelený lučištník
Zwei unter Millionen
1960 Das hab ich in Paris gelernt
Division Brandenburg
Gauner-Serenade
Strafbataillon 999
1959 Das blaue Meer und Du
Nick Knattertons Abenteuer - Der Raub der Gloria Nylon
Tausend Sterne leuchten
1958 Der lachende Vagabund
Mädchen mit den Katzenaugen, Das
Nick Knattertons Abenteuer
Zwei Matrosen auf der Alm
1957 Rübezahl - Herr der Berge
1956 Dany, bitte schreiben Sie
1955 Ich weiß, wofür ich lebe
Sarajevo
1954 Jednotka 08/15 - Před bojem
1952 Zwei Menschen

TV seriály

1996 Solange es die Liebe gibt (TV seriál)
1995 Die Sängerknaben (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Russige Zeiten (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
Insel der Träume (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
Die glückliche Familie (TV seriál)
1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
1985 Schöne Ferien (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Büro, Büro (TV seriál)
1979 Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1979 Ekstase - Der Prozeß gegen die Satansmädchen
1968 Monte Carlo: C'est La Rose
1967 Around the World of Mike Todd
1962 Létající Clipper

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace