foto

Peter Dvorský

  • nar. 27.9.1951 (68 let)
    Topoľčany, Slovensko, Československo

Herecká filmografie

Filmy

1992 Weltstars singen Weihnachtslieder (TV film)
1989 Adriana Lecouvreur (TV film)
1986 Madama Butterfly (TV film)
1985 J. Massenet: Werther (TV film)
1981 Prodaná nevěsta (TV film)
1977 Rusalka
1974 Netopier (TV film)

Dokumentární

2019 Ďakujeme, že môžeme (koncert)
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)
2008 Gen.sk (TV seriál)
2007 Občan Havel

Galerie (21)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky