foto

Nick Nevern

  • nar. 8.12.1980 (40 let)
    Exeter, Devon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rise of the Footsoldier: Marbella
2016 Brotherhood
Eliminators
2015 G.B.H.
2014 Mrs. Brown's Boys D'Movie
Spring
The Hooligan Factory
2013 Communion
Fall of the Essex Boys, The
Vendetta
White Collar Hooligan 2: England Away
2012 Hooligan Wars
Inspektor Regan
Outpost: Black Sun
Striptérky vs. Vlkodlaci
The Rise and Fall of a White Collar Hooligan
2011 7lives
Demons Never Die
Tapes, The
Terry
Turnout
Victim
2010 Mission London
2008 Dospělost
West 10 LDN (TV film)
2007 Chci to!
2002 Mimo kontrolu (TV film)

TV seriály

2018 Neprůstřelní (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2017 Prime Suspect 1973 (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
Riviéra (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Klíč (S01E08)
Elena (S01E05)
další epizody (4)
Motherland (TV seriál)
Nanny (S01E06)
Carpool (S01E05)
In-Laws (S01E04)
2012 Trigger Point (TV seriál)
2010 The Deep (TV seriál)
The Silence (TV seriál)
2009 Jonathan Creek (TV seriál)
The Grinning Man (S04E07)
2008 Spooks: Code 9 (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 2 (S02E02)
2007 Bonkers (TV seriál)
Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
2004 Shameless (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Fanged Up
2014 The Hooligan Factory
2011 Terry

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2011 Terry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky