Reklama

Reklama

Mission London

  • Česko Mise Londýn (festivalový název) (více)
Trailer 1

Mission London je excentrická politická satira, která sleduje úspěšné i neúspěšné pokusy nového velvyslance Varadína obnovit činnost Bulharské ambasády v Londýně. Při uspořádání oslavy vstupu Bulharska do EU však musí čelit ruské mafii, živelnému personálu, ale i krásné uklízečce, která v noci pracuje jako striptérka . (Film Europe)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (17)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Bulhaři nám tady humorujou o stošest, ale jak to všechno má pobrat chudák nebulhar. Neříkám, že to bylo trapný, ale že bych bych smíchy lez po stropě to taky ne. nejvíc se mě líbilo, že jsem ze všech zúčastných cítil, že je to děsně baví a že se baví, čili pokud tenhle film rozesměje Bulhary, tak nějakou hodnotu v sobě určitě má. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Sľubný námet z prostredia diplomacie, len škoda, že Bulhari tak tlačili na pílu a konečný efekt vyznieva dosť ako nepodarok. Malo to niekoľko svetlých momentov v tom celom mierne absurdnom scenári, ale niektoré veci boli fakt zbytočné, priam absurdné. Určite som od toho očakával niečo lepšie, a najmä originálnejšie. Teda v podstate originálne to bolo práve tými absurdnými situáciami, ale myslel som to skôr v tom pozitívnom zmysle slova. Nuž, Bulharsko u mňa nezabodovalo. Možno nabudúce. ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

sice dávám pět protože ve filmu byly chvíle kdy se opravdu zasmějete.Ale v zápětí upadnete do monotónní nudy.Ale jen na chvíli abyste zase byli vyburcování akcí která vám pošimrá bránici.Akci kolem zmizelých kachen by nevymyslel ani holyvúd.Bulhaři si dělají zkrátka legraci ze všeho.Docela mě to překvapilo protože doposud jsem viděla jen snímky z polorozbořených vesnic s dobytkem na návsích a plno otlučených ještě pojízdných vraků.A najednou tahle sranda! ()

Gertruda.W 

všechny recenze uživatele

Bavila jsem se. Od začátku do konce. Chvílemi jsem se smála až mi tekly slzy. V komedii nehledám hluboké poselství o smyslu života, ale nazření na život z nadhledu, který nám naše důležité každodennosti vesměs nedopřávají. A taky to vůbec nebylo hloupé. Zase se opakuji, ale prostě takové evropské. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Bulharsko, Maďarsko, Velká Británie, Makedonie a Švédsko aneb jak jsem byl odvážný a rozhodl jsem se zhlédnout multikulturní film. Netuším, který z výše zmíněných států to posral, ale vzhledem k míře posrání minimálně všechny zmíněné + celé jejich okolí. Očekával jsem, že se alespoň několikrát usměji, ale vážně nebylo čemu. Nejen, že se nebylo čemu smát, ale tahle kokotina je ke všemu neskutečně nudná a absolutně nekoukatelná. Málem jsem při sledování natáhl bačkory. Nepatrně to zachraňuje finále, které je jediné koukatelné. Nechci říct, že vtipné, protože ke vtipu má tahle 3,14ovina hrozně daleko. Nekonečných 108 minut musí divák trpět pohledem na nepopsatelně debilní herce a herečky, které nevím z jaké prdele tvůrci vytáhli. Toho cigánského rejžu by měli někde exemplárně upálit, protože tohle byl čistý teror směřovaný všem zvědavým divákům. Vážně se jedná o obrovskou píčovinu. Těm okolním kecům a hodnocení vůbec nevěřte. Tenhle film nikdy neměl opustit střižnu. Absolutní ztráta času. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku a v Londýně ve Velké Británii. (rafix)

Reklama

Reklama