foto

Garreth Stover

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Recon (TV film)
2014 V rytmu bubnů (TV film)
2013 Ring of Fire (TV film)
2009 Halloween II
Modlitby za Bobbyho (TV film)
Znovu 17
2008 Family Man (TV film)
2007 Superpes
2006 Na poslední chvíli
2004 Přes noc třicítkou
Vánoce naruby
2003 Bláznivá školka
2002 Velký průšvih
2001 Zlatíčka pro každého
2000 Ďábel přichází
Kid
1999 Instinkt
Smog (TV film)
1998 "Defektiv" BOONE
1997 Od ucha k uchu
1996 Fenomén
Noční šichta (TV film)
1995 Great Mom Swap, The (TV film)
Hrdinové mého dětství
Zatímco jsi spal
1994 Obchodníci s dětmi (TV film)
Vesmírné tajemství
Záhadná Sarah (TV film)
1993 Curacao: Smrtící ráj (TV film)
There Was a Little Boy (TV film)
Záchvat zuřivosti (TV film)
1992 Neslušnost (TV film)
Seduction: Three Tales from the 'Inner Sanctum' (TV film)
1991 Divoký květ (TV film)
Rozhodnutí
1990 Extreme Close-Up (TV film)

TV seriály

2013 The Originals (TV seriál)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
2007 Californication (TV seriál)
1990 Parenthood (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Upíří deníky (TV seriál)
This Woman's Work (S07E13)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
The More You Ignore Me, the Closer I Get (S06E06)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Because the Night (S04E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace