foto

Garreth Stover

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Recon (TV film)
2014 V rytmu bubnů (TV film)
2013 Ring of Fire (TV film)
2009 Halloween II
Modlitby za Bobbyho (TV film)
Znovu 17
2008 Family Man (TV film)
2007 Superpes
2006 Na poslední chvíli
2004 Přes noc třicítkou
Vánoce naruby
2003 Bláznivá školka
2002 Velký průšvih
2001 Zlatíčka pro každého
2000 Kid
Ďábel přichází
1999 Instinkt
Smog (TV film)
1998 "Defektiv" BOONE
1997 Od ucha k uchu
1996 Fenomén
Noční šichta (TV film)
1995 Hrdinové mého dětství
The Great Mom Swap (TV film)
Zatímco jsi spal
1994 Obchodníci s dětmi (TV film)
Vesmírné tajemství
Záhadná Sarah (TV film)
1993 Curacao: Smrtící ráj (TV film)
There Was a Little Boy (TV film)
Záchvat zuřivosti (TV film)
1992 Neslušnost (TV film)
Seduction: Three Tales from the 'Inner Sanctum' (TV film)
1991 Divoký květ (TV film)
Rozhodnutí
1990 Velký detail (TV film)

TV seriály

2020 Dynastie (TV seriál) - scénografie
Dostavila se kocovina (S03E20)
Robin Hood zachraňuje (S03E19)
Je další operace zdarma? (S03E16)
další epizody (10)
2019 Dynastie (TV seriál)
Senzační proces Blakea Carringtona (S03E08)
Nepromyšlená reakce (S03E07)
Vyčerpaná paměť (S03E06)
další epizody (21)
2018 Dynastie (TV seriál) - scénografie
Bláznivá ženská (S02E09)
Rána za krk (S02E08)
Dočasně zamořeno (S02E07)
další epizody (22)
2017 Dynastie (TV seriál)
To nejlepší v životě (S01E08)
Jen kvůli mně (S01E06)
Výčitky jsou pro slabý (S01E03)
další epizody (4)
Upíří deníky (TV seriál)
I Was Feeling Epic (S08E16)
We're Planning a June Wedding (S08E15)
It's Been a Hell of a Ride (S08E14)
další epizody (8)
2016 Upíří deníky (TV seriál)
The Next Time I Hurt Somebody, It Could Be You (S08E07)
Detoured on Some Random Backwoods Path to Hell (S08E06)
Coming Home Was a Mistake (S08E05)
další epizody (16)
2015 Upíří deníky (TV seriál)
Cold as Ice (S07E09)
Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me (S07E08)
Mommie Dearest (S07E07)
další epizody (21)
2014 The Originals (TV seriál)
An Unblinking Death (S01E19)
The Big Uneasy (S01E18)
Moon Over Bourbon Street (S01E17)
další epizody (5)
Upíří deníky (TV seriál)
Christmas Through Your Eyes (S06E10)
I Alone (S06E09)
Fade Into You (S06E08)
další epizody (21)
2013 The Originals (TV seriál)
Girl in New Orleans (S01E04)
Upíří deníky (TV seriál)
Fifty Shades of Grayson (S05E10)
The Cell (S05E09)
Dead Man on Campus (S05E08)
další epizody (23)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
O Come, All Ye Faithful (S04E09)
We'll Always Have Bourbon Street (S04E08)
My Brother's Keeper (S04E07)
další epizody (22)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Obchodní finty (S01E06)
Výpomoc (S01E05)
Malá hříšná tajemství (S01E04)
další epizody (5)
Upíří deníky (TV seriál)
Homecoming (S03E09)
Ordinary People (S03E08)
Ghost World (S03E07)
další epizody (20)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
By the Light of the Moon (S02E11)
The Sacrifice (S02E10)
Katerina (S02E09)
další epizody (23)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
The Turning Point (S01E10)
History Repeating (S01E09)
162 Candles (S01E08)
další epizody (9)
2007 Californication (TV seriál)
Kalifornský synek (S01E08)
Holky - přerušení (S01E07)
Po absintu je srdce něžnější (S01E06)
další epizody (7)
1990 Parenthood (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Upíří deníky (TV seriál)
This Woman's Work (S07E13)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
The More You Ignore Me, the Closer I Get (S06E06)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Because the Night (S04E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky