foto

Kalina Ivanov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Srážka s láskou
2017 (Ne)obyčejný kluk
The Book of Henry
2016 Norman: Mírný vzestup a tragický pád stratéga z New Yorku
2015 Hrdina Max
Poltergeist
2013 Gods Behaving Badly
Hatfields & McCoys (TV film)
2012 Dark Horse (TV film)
Navždy spolu
2010 Konspirátor
Králičí nora
2009 Empire State (TV film)
Grey Gardens (TV film)
2008 Bláznivá holka
Jak ukrást nevěstu
2007 Raving
Zavraždění Johna Lennona
2006 Malá Miss Sunshine
2005 Královské výkupné
2003 Holky z lepší společnosti
2002 Blázinec pondělní noci (TV film)
Karamelka
Nebezpečná známost
2001 Born in Brooklyn (TV film)
2000 Odchody a návraty (TV film)
Tápající
1999 Bomba kšeft
Svatebčané
Touched
1998 Lulu na mostě
Zvířátka
„Sladká“ pomsta (TV film)
1997 A Further Gesture
1995 Smoke
Vztek
1993 Household Saints
Nahý v New Yorku

TV seriály

2019 Proven Innocent (TV seriál)
Pilot (E01)
2018 Seven Seconds (TV seriál)
Pilot (E01)
2013 Smash (TV seriál)
The Surprise Party (S02E10)
The Parents (S02E09)
The Bells and Whistles (S02E08)
další epizody (10)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Proměna (S01E01)
2010 Outlaw (TV seriál)
2009 Kings (TV seriál)
The New King: Part Two (E12)
The New King: Part One (E11)
Javelin (E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace