foto

John Paino

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Quad
2015 Demolice
2014 Divočina
Probudím se zase včera
Smrt čmuchala
2013 A.C.O.D: Děti rozvedených
Klub poslední naděje
2012 Greetings from Tim Buckley
2011 Den před krizí
Win Win
2009 Táta šampión
2007 Babylon Fields (TV film)
Bratři Solomonovi
Nezvaný host
2006 Hurá do basy
Prodám šéfa zn. spěchá
2005 On the One
2003 Přednosta
2001 Skoč až zítra!
1999 Jump
Shift (TV film)
1990 Lovec v ulicích
Metamorphosis: The Alien Factor
1987 Okultista

TV seriály

2019 The Morning Show (TV seriál)
Rozhovor (S01E10)
Tah královnou (S01E09)
Osamělý vrchol (S01E08)
další epizody (10)
Sedmilhářky (TV seriál)
Chci vědět (S02E07)
Špatná matka (S02E06)
Zabij mě (S02E05)
další epizody (7)
2018 Ostré předměty (TV seriál)
Milk (E08)
Pád (E07)
Třešeň (E06)
další epizody (8)
2017 Sedmilhářky (TV seriál)
Dostaneš, co potřebuješ (S01E07)
Horoucí láska (S01E06)
Když už tě jednou kousne (S01E05)
další epizody (7)
Pozůstalí (TV seriál)
The Book of Nora (S03E08)
Nejmocnější muž na světě (S03E07)
Licence (S03E06)
další epizody (7)

Dokumentární

2014 Kids for Cash

TV pořady

2003 Queer Eye for the Straight Guy (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2019 The Morning Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky