foto

William Haze

  • nar. 1966
    Tampa, Florida, USA
  • zem. 11.2.2016

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Smothered by Mothers
2017 Exhume
2016 Nebezpečná lekce (TV film)
Scathing
The Scissoring: Bloodlines
2014 Grace
2013 Headsome
Murder on Frog Pond Drive
Pot a krev
Sunlight Jr.
2011 If You Only Knew
Transformers 3
2009 Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv (TV film)
RoboDoc
2008 Misconceptions
Uprostřed nicoty
2004 Dropped Frames
Kat
2002 Bending All the Rules
2001 Jeepers Creepers
Sluneční bouře
1998 Odvaha ve vlnách
1996 Daytona Beach (TV film)
1990 Snílek

TV seriály

2016 Bloodline (TV seriál)
Part 19 (S02E06)
2015 Red Band Society (TV seriál)
The Guilted Age (E11)
2014 Finding Carter (TV seriál)
Red Band Society (TV seriál)
What I Did for Love (E10)
Satisfaction (TV seriál)
2013 Banshee (TV seriál)
Devious Maids (TV seriál)
Hanging the Drapes (S01E10)
2012 Hit Women (TV seriál)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Forget Me Not (S01E09)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Staří známí (S01E04)
2005 One Tree Hill (TV seriál)
The Heart Brings You Back (S02E11)
2004 One Tree Hill (TV seriál)
Don't Take Me for Granted (S02E10)
The Trick Is to Keep Breathing (S02E09)
Truth, Bitter Truth (S02E08)
další epizody (6)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Zlatý padák (S01E01)
1999 S Club 7 v Miami (TV seriál)
1998 Sins of the City (TV seriál)
1994 Blesk v ráji (TV seriál)
1991 Clarissa vám to vysvětlí (TV seriál)

Dokumentární

2016 #killerpost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky