foto

Robert H. Harris

  • nar. 15.7.1911
    New York City, New York, USA
  • zem. 30.11.1981 (70 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 The Man in the Glass Booth
1972 Velká Northfieldská loupež
1971 Congratulations, It's a Boy! (TV film)
1970 Allan nebo jeho sestra (TV film)
1967 Údolí panenek
1966 The Dangerous Days of Kiowa Jones (TV film)
1965 Apačové
Přelud
1963 Ameriko, Ameriko
1962 Convicts 4
1961 Operation Eichmann
The George Raft Story
The Lawbreakers - a.z.
Twenty Plus Two
1958 How to Make a Monster
1957 No Down Payment
Peyton Place
The Big Caper
The Invisible Boy
1956 Bundle of Joy
1948 Obnažené město

TV seriály

1976 Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 T.H.E. Cat (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Pursuit (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Inner Sanctum (TV seriál)
Justice (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 The Man Behind the Badge (TV seriál)
Willys Theatre Presenting Ben Hecht's Tales of the City (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1951 Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Big Town (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)
Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
The Goldbergs (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace