foto

Ray Danton

  • nar. 19.12.1931
    New York City, New York, USA
  • zem. 11.2.1992 (60 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1986 Návrat Mika Hammera (TV film)
1979 Tales of the Unexpected (TV film)
1975 Psychic Killer
1973 Tumba de la isla maldita, La
1972 Deathmaster

TV seriály

1987 Beverly Hills Buntz (TV seriál)
Detektiv v sukních (TV seriál)
Vietnam War Story (TV seriál)
1985 Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1983 Feel the Heat (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Beauty Burglars (S02E03)
Better Than Equal (S01E07)
Suffer the Children (S01E06)
další epizody (4)
1981 Dynastie (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1976 Our Man Flint: Dead on Target (TV film)
1975 Apache Blood
Limonádová Annie
Psychic Killer
1974 The Centerfold Girls
1973 Blood, Black and White
Runaway! (TV film)
1972 Ballad of Billie Blue, The
Very Missing Person, A (TV film)
1971 Riuscirà il nostro eroe a ritrovare il più grande diamante del mondo?
1970 Triangle
1968 L'ultimo mercenario
Llaman de Jamaica, Mr. Ward
1967 Lucky, el intrépido
Si muore solo una volta
1966 Ballata da un miliardo
New York chiama Superdrago
1965 Corrida pour un espion
1964 Sandokan alla riscossa
Sandokan contro il leopardo di Sarawak
1963 FBI Code 98
1962 Nejdelší den
The Chapman Report
1961 A Fever in the Blood
A Majority of One
Portrait of a Mobster
The George Raft Story
1960 Ledový palác
The Rise and Fall of Legs Diamond
1959 Big Operator, The
The Beat Generation
Yellowstone Kelly
1958 Onionhead
Tarawa Beachhead
Too Much, Too Soon
1957 The Night Runner
1956 Někdo tam nahoře mě má rád
Outside the Law
1955 Chief Crazy Horse
I'll Cry Tomorrow
The Looters
The Spoilers

TV seriály

1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Nakia (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Toma (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Before I Die (S02E04)
1972 Banyon (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Miracle at Camafeo / The Ghost of Sorworth Place (S02E17)
1971 Cannon (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Redigo (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Decision (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Out There (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Starlight Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2000 Llámale Jess - a.z.

Scenáristická filmografie

Filmy

1975 Psychic Killer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky