foto

Robert Bauer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Čas vzpomínek (TV film)
2000 Dirk and Betty
May Day
1998 Boogie Boy
Klub 54
1992 Osudová láska (TV film)
1991 Hlava rodiny
1990 Flying Blind (TV film)
Parker Kane (TV film)
1989 Velkofilm
1985 The Sure Thing
1984 Hraje skupina Spinal Tap
1971 Desperate Characters

TV seriály

2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
1999 Lot, The (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Aging, Not So Gracefully (S04E08)
Prelude to a Kiss (S04E07)
Sabrina and the Pirates (S03E15)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1995 Správná pětka (TV seriál)
Best Laid Plans (S02E08)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Flying Blind (TV seriál)
1991 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
On the Wings of Love (S02E18)
Slaves and Masters (S02E15)
1990 In Living Color (TV seriál)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Rest in Pain (S01E04)
Zen, or the Skill to Catch a Killer (S01E03)
1989 Living Dolls (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál) - a.z.
Šedé přízraky (S02E22) - a.z.
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Klingonské srdce (S01E19)

Dokumentární

1992 Spinal Tap Reunion: The 25th Anniversary London Sell-Out, A (koncert)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2000 Dirk and Betty

Scenáristická filmografie

TV seriály

2007 Head Case (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace