foto

Zazie Beetz

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dead Pigs
Deadpool 2
That's Harassment
2017 Finding Her
Geostorm: Globální nebezpečí
Slice
Sollers Point
2016 Wolves
2015 Applesauce

TV seriály

2016 Atlanta (TV seriál)
The Jacket (S01E10)
Juneteeth (S01E09)
Value (S01E06)
další epizody (6)
Easy (TV seriál)

Dokumentární

2017 Stand for Rights (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace