foto

Tyler Chase

  • nar. 1994

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Low Low
You Are Going To Explode
2018 Já, Simon
2017 Skvrny od trávy
2013 Tajemství úspěchu
The Between
2012 Grey Matter
2007 Blahodárný venkov

TV seriály

2019 Euforie (TV seriál)
And Salt the Earth Behind You (S01E08)
Útrapy a strasti při čurání v depresi (S01E07)
Chovat se jako táta (S01E02)
2017 Seal Team 6 (TV seriál)
Pokrevní bratři (S01E07)
Vedlejší ztráty (S01E05)
Jmenuje se Esther (S01E02)
Zrůdno (TV seriál)
Turning (S02E10)
Rescue (S02E09)
Humanity (S02E08)
další epizody (10)
2016 Zrůdno (TV seriál)
Prey (S01E10)
Saved (S01E09)
Outsiders (S01E08)
další epizody (10)
Powers (TV seriál)
Requiem (S02E06)
2015 Ospalá díra (TV seriál)
Ztracený ráj (S02E12)
2010 Živí mrtví (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Garbage

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky