foto

Patsy Byrne

  • nar. 13.7.1933
    Ashford, Kent, Anglie, Velká Británie
  • zem. 17.6.2014 (80 let)
    Denville Hall, Northwood, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Klub sráčů
1999 Bestián: Kupředu, zpátky jen krok!
1998 Bídníci
1993 Higher Mortals, The
1992 Emily's Ghost
1988 Hanna's War
Stealing Heaven
Vánoční koleda u Černé zmije (TV film)
1985 Mr. Love
1983 Floating Off (TV film)
1982 Nemocnice Britannia
Návrat vojáka
1978 The Class of Miss MacMichael
1974 The Gathering Storm (TV film)
1972 Alf Garnett Saga, The
Ruling Class, The
1963 As You Like It (TV film)

TV seriály

1999 Holby City (TV seriál)
1996 Delta Wave (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1994 Hard Times (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Early Travellers in North America (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
Letopisy Narnie - Stříbrná židle (TV seriál)
1989 Maid Marian and Her Merry Men (TV seriál)
1988 Pachuť smrti (TV seriál)
Playbus (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Černá zmije (TV seriál)
Okovy (S02E06)
Pivo (S02E05)
Peníze (S02E04)
další epizody (6)
1985 Masterpiece Theatre: Bleak House (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1981 Educating Marmalade (TV seriál)
1980 Little Silver Trumpet, A (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
The Old Curiosity Shop (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
The Devil's Crown (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
Královna nebes (E06)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Headmaster (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
First Night (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2008 Blackadder Exclusive: The Whole Rotten Saga (TV film)
Blackadder's Most Cunning Moments (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace