foto

Kunie Tanaka

  • nar. 23.11.1932 (84 let)
    Gifu, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Saigo no chuushingura
2009 Kurobe no taijó (TV film)
2004 Kaikyo wo Wataru Violin (TV film)
Skryté ostří
2003 Fukumimi
Shoro nagashi
2002 Kita no kuni kara 2002 yuigon (TV film)
Yomigaeri
2001 Kewaishi
Minna no ie
Ningen no šómei 2001 (TV film)
2000 Ai Kotoba wa Yuki (TV film)
Kawa no nagare no you ni
1998 Gakko III
Kita no kuni kara '98 jidai (TV film)
1997 Maguničúdo: Ašita e no kakehaši
1996 Nidži o cukamu otoko
Oišinbo
1995 Kita no kuni kara '95 himicu (TV film)
Otoko wa curai jo: Toradžiró kurenai no hana
1994 Curibaka nišši supešaru
1993 Gakkó
Kozure Ókami: Sono čísaki te ni
1992 Hikarigoke
Kita no kuni kara '92 sudači (TV film)
1991 Kamigata Kukai zóši
Mo no shigoto
Musuko
Oishii kekkon
1990 Hoshi wo tsugu mono
Róningai
Saraba itoshino yakuza
Tasumania monogatari
1989 Kita no kuni kara '89 kikyo (TV film)
1988 Júšun
Yojo no jidai
1987 Kita no kuni kara '87 hatsukoi (TV film)
On'na sakasemasu
Watashi o ski ni tsurete itte
1986 Maison Ikkoku
Tokei - Adieu l'hiver
Uhohho tankentai
1985 Yasha
1984 Kita no kuni kara: '84 nacu (TV film)
Sukanpin walk
Umicubame Džó no kiseki
1983 Izakaja Čódži
Kita no kuni kara '83 fuyu (TV film)
Nogare no mači
Okinawa no shonen
1982 Ekisutora
Keidži monogatari
Kjódan
Santô kôkôsei
1981 Čikagoro naze ka Čárusuton
Kaettekita wakadaišó
Stanice
1980 Dóran
1979 Eireitachi no oenka: saigo no sôkeisen
Howaito rabu
Jigoku
Kanpaku sengen
Kindaiči Kósuke no bóken
Midare karakuri
Tenshi o yûwaku
Trouble man: warauto korosuzo
1978 Blue Christmas
Dainamaito dondon
Fuju no hana
Jasei no šómei
Jokohama ankokugai mašingan no rjú
Júrei rešša (TV film)
Kichiku
Kumokiri Nizaemon
Pinku redi no katsudoshashin
Torakku yarô: Ichiban hoshi kita e kaeru
1977 Jacuhaka mura
Jakuza sensó: Nihon no don
Kočira Kacušikaku Kameari kóen mae hašucudžo
Kuroki Taro no ai to bôken
Sugata Sanširó
1976 Horká stopa
Kawači no ossan no uta: Jó kita no ware
Kinkin to runpen taišó
1975 Africa no hikari
Bódó šimane keimušo
Daidacugoku
Džingi no hakaba
Kenkei tai sošiki bórjoku
Kobe Kokusai Gang
Nippon bidžo monogatari: Onna no naka no onna
Odsouzená Střela
1974 Džingi naki tatakai: Čodžó sakusen
Džingi naki tatakai: Kankecuhen
Chi o suu bara
Machi no hi
Rupan sansei: Nenrikichan sakusen
Sandaime šumei
Šin Džingi naki tatakai
1973 Ai jori aoku
Džingi naki tatakai
Džingi naki tatakai: Dairi sensó
Gendai ninkjóši
Konkecudži Rika: Hamagure komoriuta
Nippon sanjûshi: Hakata shime ippon doko no maki
Nora inu
1972 Hitokiri Jota: Kjóken sankjódai
Kogarashi monjirô: kakawari gozansen
Letní vojáci
Moji mlčenliví přátelé
Šin Abaširi Bangaiči: Araši jobu danpu džingi
Zero me no san kjódai
1971 Gekidó no Šówaši: Okinawa kessen
Kigeki: Onna ikitemasu
Konto Gojugo-go to Miko no zettai zetsumei
Nippon iči no šokku otoko
Otoko wa curai jo: Funtó hen
Šuššo iwai
1970 Bravo! Wakadaišó
Dode's-Ka Den
Ezo jakata no kettó
Fudži sančó
Kigeki sore ga otoko no ikiru michi
Onnataraši no teió
Ore no sora da ze! Wakadaišó
Wakamono no hata
Zatóiči abare himacuri
Zoku Isoginčaku
1969 Freshman wakadaišó
Hitokiri
Magobei se vrací
New Zeland no wakadaišó
Wakamono wa yuku
1968 Burai: Kurodosu
Daikanbu - burai
Gion matsuri
Hakučú dódó
Kamisama no koibito
Kitahodaka zessho
Nikudan
Onna tobakushi okunoin kaichô
Onna to misoširu
Rio no wakadaišó
Sanbiki no akutó
1967 Abaširi Bangaiči: Aku e no čósen
Abaširi Bangaiči: Ketto reika sandžúdo
Go! Go! Wakadaišó
Chikumagawa zesshô
Let's go! Wakadaišó
Minami taiheijó no wakadaišó
Šin Otoko no monšó: Wakaojabun tandžó
Wakamono tachi
1966 Abashiri Bangaichi: Hokkai-hen
Abashiri Bangaichi: Nangoku no Taiketsu
Gohiki no shinshi
Heitai yakuza datsugoku
Nippon iči no gorigan otoko
Odoshi
Santóhei ojabun
Tobenai chinmoku
Tvář toho druhého
Umi no koto
Zatôichi umi o wataru
Zběsilost
湖の琴
1965 Abashiri Bangaichi: Bokyo-hen
Abaširi Bangaiči
Ereki no wakadaišó
Jakuza G-men: Meidži ankokugai
Kedamono no ken
Umi no wakadaišó
Zoku Abashiri Bangaichi
1964 Akai daija
Kwaidan
Šingo bangai šóbu
Zoku Haikei Tennó heika-sama
1963 Hawai no wakadaišó
Nippon scandal džidai
Okašina jacu
Sanadovi hrdinové
1962 Dobunezumi sakusen
Ginza no wakadaišó
Karamiai
Kurenai no sora
Nihon iči no wakadaišó
Past
Sanjuro
1961 Daigaku no wakadaišó
Kaoyaku akatsukini shisu
Kurenai no umi
Nasake muyo no wana
Wakai ôkami
Wakarete ikiru toki mo
1960 Pohřeb slunce
Zlý chlap spí dobře
1959 Lidský úděl 3.: Hrozba války
1957 Příběh čisté lásky

TV seriály

2004 Shinsengumi! (TV seriál)
2001 Sekai de ičiban acui nacu (TV seriál)
1984 Majonaka no nioi (TV seriál)
Oregon kara ai (TV seriál)
1981 Kita no kuni kara (TV seriál)
1977 Aniki (TV seriál)
Kakero! Happjaku jačó (TV seriál)
Kareinaru keidži (TV seriál)
1975 Hagure Keiji (TV seriál)
Nagasaki Hankacho (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace