foto

Joe Chappelle

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 The Pages
2002 Lebky 2
2000 Dark Prince: The True Story of Dracula (TV film)
Nebezpečný kód
1998 Přízraky
1996 Hellraiser: Pekelný jezdec
1995 Halloween: Prokletí Michaela Myerse
1994 Thieves Quartet

TV seriály

2018 Chicago Fire (TV seriál)
The Unrivaled Standard (S06E21)
Looking for a Lifeline (S06E14)
A Man's Legacy (S06E07)
2017 Chicago Fire (TV seriál)
Take a Knee (S05E18)
Deathtrap (S05E15)
Purgatory (S05E14)
2016 Chicago Fire (TV seriál)
One Hundred (S05E08)
Scorched Earth (S05E03)
The Hose or the Animal (S05E01)
další epizody (6)
2015 Chicago Fire (TV seriál)
Short and Fat (S04E09)
Regarding This Wedding (S04E05)
Let It Burn (S04E01)
další epizody (7)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Wrong Side of the Bars (S01E02)
Chicago Fire (TV seriál)
The Nuclear Option (S03E05)
Always (S03E01)
A Dark Day (S02E20)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Rhymes with Shout (S02E08)
Defcon 1 (S02E03)
A Problem House (S02E01)
další epizody (6)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Rear View Mirror (S01E06)
Professional Courtesy (S01E03)
Hranice nemožného (TV seriál)
Nový řád 2 (S04E22)
Nový řád 1 (S04E21)
Cestovní povolení (S04E19)
další epizody (5)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Subjekt 9 (S04E04)
Ani tady, ani tam (S04E01)
Den, kdy jsme zemřeli (S03E22)
další epizody (4)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Marionetta (S03E09)
6955 kHz (S03E06)
Olívie (S03E01)
další epizody (5)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Všichni padnou (S08E24)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Svobodná vůle (S02E07)
Opožděná setrvačnost (S02E04)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Poslední let (S07E18)
Kouřová clona (S07E14)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Pros o smilování (S07E09)
Vražda na pláži (S07E06)
Vzkříšení (S07E01)
další epizody (4)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Poslední vydání (S05E09)
Udělat víc, i když máme níň (S05E01)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Drž se svých zásad (S06E09)
Nadhazovač snů (S05E13)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Ve službě vlasti (S05E10)
Prokletá rakev (S05E06)
Rio (S05E01)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Kluci na prázdninách (S04E01)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Nabídka a poptávka (S01E20)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S03E24)
Tři výstřely (S03E21)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nevinná (S02E24)
Nezdařené přistání (S02E21)
Popáleniny (S02E14)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Kompromis (S03E11)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Velký bratr (S02E08)
Hurikán Anthony (S02E06)
Poklad (S02E02)
další epizody (6)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Obojek smrti (S01E02)
Zlatý padák (S01E01)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Jedno zatčení (S01E07)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
Witchblade (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace