Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista při večerní projížďce najde ztracené dítě. Když dítě přiveze policista na stanici, dítěti se změní obličej a zároveň se do stanice dostane parta lidí, která policisty postřílí. Když se tým vzorce dostane do města, slyší podivné bzučení, což je jim vysvětleno jako zvuk, který vede z nedaleké vojenské základny. Šerif týmu řekne o místních „mutantech“ – že je to pouhá báchorka. Při odjezdu z města Astrid vezme krásného motýla a těla z márnice pro Waltera. Jenže když mu motýla ukáže, tak je z nádherného motýla můra a tělu se změní obličej. Podle teorie Waltera se těla a motýl změní až se znovu dostanou do města. I přes zákaz se Walter a Astrid vydávají do města, čímž odhalí tajemství města, které mělo zůstat skryto. (Varan)

(více)

Recenze (2)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počas návštevy zdanlivo nevinného malebného mestečka sa nám podarí zabrodiť ku konšpiráčnym teóriám, ktoré sa viažu k experimentom v neďalekej vojenskej základne. Máme tu česť so stvoreniami, ktoré majú v sebe vryté metamorfózne schopnosti. Tu sa nám ponúka krásna alegória s Therianthropmi, ktorých môžeme poznať z mytológie. Lenže skutočnosť sa má tak, že išlo skrátka iba o deformovaných ľudí, ktorí sa snažili masívnymi elektromagnetickými pulzmi zakryť svoju ohyzdnosť, aby mohli žiť sladký a ničím nerušený život. Prostredie tentokrát vyniklo svojou pôsobivou atmosférou, veru stačí si vziať ten hmlistý les či zahmlenú cestu. Popritom všetkom navôkol sa poriadne vyprázdnili aj zásobníky na zbraniach. Neuveriteľných grádov dosahovala prestrelka po havárii auta i tá v stodole. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Redneck záležitosť, ktorá sa tvári ako vlkodlačie béčko, aby sa z toho vykľulo niečo úplne iné. Mimochodom tu padne aj názov filmu Vyslobodenie, ale rozhodne nejde o žiaden remake tejto látky, nakoniec je z toho skôr čistokrvné sci-fi, len navonok v trochu inom oblečku. Ako na každom správnom vidieku, dosť sa tu strieľa a máme tu aj stodolu... samozrejme sa v nej tiež bude strieľať. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama