foto

Tico Wells

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Forgiveness
2014 On Paper (TV film)
2012 What Goes Around Comes Around
2010 Wish List, The (TV film)
2007 Lord Help Us
Love... & Other 4 Letter Words
Sister's Keeper
2006 Divoká srdce (TV film)
2003 Oživlá monstra (TV film)
2002 Big Ain't Bad
2001 All About You
Final Payback
One Special Moment (TV film)
1998 Mumie
1997 Relic
1995 Šampion Mike Tyson (TV film)
1994 Drop Squad
1993 Confessions of a Dog
Ernest Green Story, The (TV film)
1992 Lotři
Univerzální voják
1991 Mississippi Masala
The Five Heartbeats
1990 Velký návrat
1989 Misplaced
Parta snů
1988 Srdce půlnoci
1985 The Passing

TV seriály

2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Rodinný spor (S07E11)
2009 Griffinovi (TV seriál)
Brian's Got a Brand New Bag (S08E04)
2003 All of Us (TV seriál)
2002 24 hodin (TV seriál)
11:00 p.m.-12:00 a.m. (S01E24)
1997 JAG (TV seriál)
Za statečnost (S03E08)
1996 Waynehead (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Deceit (S06E17)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
1992 Going to Extremes (TV seriál)
Martin (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)

Dokumentární

2018 Making the Five Heartbeats

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace